Chuck and Larry

Såg nyss på I now pronounce you Chuck and Larry. Den handlar om... tja jag kan ta den här beskrivningen:

Chuck och Larry arbetar som brandmän och är goda vänner sedan lång tid tillbaka. Till följd av juridiskt trassel med pensionssystemet, tvingas Larry, som är änkling, att gifta om sig för att hans barn inte skall stå lottlösa vid hans eventuella dödsfall. Larry ser ingen annan utväg än att övertala Chuck till att ingå ett partnerskap som motvilligt ger med sig. Kort efter att alla papper skrivits under, får paret upprepade besök av en kontrollant som skall avgöra om det hela handlar om ett skenäktenskap eller inte. Chuck och Larry ser sig därmed placerade i en situation, i vilken de tvingas övertyga myndighetsvärlden (och alla de personer som har någon koppling till denna), om att de verkligen är kära i varandra.


Så om gayäktenskap och normer blandat med humor. Skön film som tar upp det där med bögar och allt det nu kan vara haha. De har liksom tagit upp saker i filmen som vissa har riktigt svårt att förstå, men de har gjort det med humor och ändå med en logik som jag hoppas de flesta förstår. Så se den nån gång då du har tråkigt eller känner dig nere. Skitbra att visa för folk som har fobi (fattar inte att folk fortfarande har det?!) för just homosexuella m.m.






Infon är tagen från www.moviezine.se, as if anyone cares. Och nu ska jag läsa Den röda vargen av Liza Marklund. Hoppas vi har dom andra böckerna som hon skrivit också...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0