bk

Sometiiimes lajf is good, sometiiimes lajf is no good! That is the wey of lajf!

Det är bra att vara social, men att låta andra skicka sms (och då väldigt sociala sms) från sin mobil är inte så bra. En kille i klassen skickade "Jag vill ha dig här och nu" till en annan i klassen som satt en meter ifrån. Han skrev själv in hans nummer och jag undrar klart varför. Fick en flashback när man var mindre och gjorde liknande saker för att få tag i andras mobilnummer, fick sin kompis att fixa någon nummer eftersom man själv inte vågade eller nåt. Men nä, tror inte att det är så i det här fallet, men oj så komiskt det skulle vara om någon av dem ringde mig i morgon och undrar om jag ska med på en efterpärla som de så fint kallade det.
Och han ville även ha reda på lite mera exakt var jag bodde, borde jag kanske vara nervös? Haha nä, sötisar allihopa (oftast iaf) i klassen. Jag vet ju att de kan leka macho och vara idioter, men innerstinne är de bara söta. Tror jag iaf. Jo så är det säger vi.


,

Tumblr_l8t6coxa1e1qbpsr7o1_500_large

time

5518085072_dbdc87a1b1_z_large

jao

Hur många nya bloggar kan det skapas nu? Det känns som att de mesta är gjort och det känns knäppt att bloggar kommer att fortsätta stiga i folkets ögon. Men ändå så ser man hela tiden nya bloggar som skapas och även de som läggs ner förstås. Hur länge kommer blogghysterin att hålla undrar jag. Tre år till eller tio? Och hur scårt är det att få en riktigt stor blogg, om man verkligen kämpade. Om man var några vänner som pushade fram en person och hjälptes åt så borde det gå.

Men nog om bloggar och skit, mera om mitt liv! Eller? Jodå.
Blev kort dag eftersom min mattekompis var sjuk och jag inte kan räkna själv. Och inte att jag inte orkar eller vill, utan jag kan inte. För svårt. Men satt i grupprum ett bra tag och jobbade på lite med lite saker. Och kollade på BB. Dåligt men ack så kul. Nu ska jag försöka bli klar med några sidor till tidningen och äta och vara social. Jao.



face

Tumblr_lipqhzkmaj1qc144qo1_500_largeTumblr_liogusifn71qc6302o1_500_large

Drar iväg idag, hörs senare finisar!

<3
Jag hade visst ett lesbiskt förhållande i 10 timmar idag. Fast jag visste inget om det. Hade fått en liten kärleksförklaring tillochmen. Kändes fint. Men allt var dock en facerape, och tur var väl det!

Idag så ska jag fixa ihop några sidor till tidningen, vet inte alls hur det kommer att gå, men jag har massor av idéer och jag vet hur jag vill att det ska se ut i slutet, proffsigt! Men vet inte hur jag ska få ihop det... hehe ops.
Men äh, jag tror att jag kan fixa det iaf efter lite svärande och så!


Tumblr_lipqosble61qbx4dro1_500_largeTumblr_lfn9wktcjz1qdbbywo1_400_largeTumblr_lip7sfocyv1qdi1qno1_500_largeTumblr_lgsax49i341qzv9uzo1_500_large

i

Jag tycker att det är jättehemskt när folk rör vid min hals eller sniffar vid mina öron. Jag rycker till, skriker och slår ibland efter dem med, bara för att komma undan. Många blir paffa och sura men jag kan verkligen inte ro för det, jag blir rädd och det kryper i hela kroppen när folk ska busa på det sättet.

Varför då? Först så är jag extremt kittlig så rycker ofta till när folk rör vid mina ben eller just hals. Men jag blev ofta fasthållen som liten och kittlad, det gör så att jag verkligen får panik när jag är fast. Om jag så måste knäa någon för att komma loss så gör jag det, inga problem. Eller inga problem fören efteråt, de skulle ju bara busa, skämta lite som de säger. Men det funkar inte på mig, jag får panik och jag smäller till på ren reflex. Har bråkat och gjort illa många på det här sättet...
Men det jobbigaste är att de ändå fortsätter och blir lika arga varje gång jag skriker till.



4728_8930_large

Nja, bara vid vissa tillfällen.

snö!

Nej, glömde berätta att jag gick i solen idag, hade det varmt och mysigt fast extremt blåsigt. Sen märker jag att de kommer något på solglasögonen och jag torkar bort det snabbt. Men det kommer mera och jag börjar kolla om jag går under något träd eller tak som det blåser snö ifrån, nej det gjorde jag inte. Så jag tar av mig glasögonen och ser att det snöar. Och inte lite heller!

Efter någon timme så snöar det rejält och det är vitt på marken och alla vid lunchen är nedstämda och undrar vart vårvädret tog vägen. Men vi hade tur så solen snart tittade fram och det blåste så mycket att all snö försvann direkt! Slutet gott, allting gott!

Tumblr_lgubzym6e81qgshhzo1_1280_large

and today...

Idag har jag gått till kyrkan och väntat där i nästan en halvtimme, sen väntade jag och Hareg på vår syo ett väldigt bra tag. Vi fattade verkligen inte var hon var. Men vi säger att vi tar en kaffe och chokladboll så länge, hon kommer vilken minut som helst och vi ville ju ha ett bord. Efter halva kaffet och chokladbollen så fattar vi att nåt är fel och Hareg märker snart att hon tagit fel på dagarna, vi har möte med henne nästa fredag. Nice.

Så vi tog bussen till skolan, pratade lite med folk och väntade på att de andra skulle få lunch. Då stack Hareg och jag hängde med killarna och Julia. Hon sov för övrigt på mig, rättare sagt på mina bröst efter lunchen. Adam frågade om han fick byta plats med henne, men jag ville inte riktigt det. Tror han blev lite ledsen haha såna killar det finns i BK. Och tjejer med för den delen, en av dem tål jag bara inte för tillfället och de andra får mig vilja kväva mig vissa gånger eftersom de är så extremt tråkiga och bara snackar skit. Men idag var dom trevliga, så jag ska inte hacka på dom nu.

Jag och Juli gick ifrån klassen i ca 8 minuter och när vi kommer tillbaka så sitter några killar med jackorna på och säger att vi slutat. Vi skolkade alltså och missade att vi slutade lite tidigare och hade då kunnat tagit en tidigare buss, det är väldigt snabb karma! Haha nej det var mest kul så vi gick skrattande till bussen sen och vi hade riktigt trevligt. Trevligt? Vi hade skitkul! Det lät bättre!

Så, lite om min dag då... hehe. Nu ska jag kolla ugnen för jag tror maten är klar, nice! ;)

.


do it

I morgon kommer jag skapa min framtid.

Nja, bara lite. Men ska träffa syon på nåt café eller något, fattade inte alls vart det var. Men blir nog nice, hoppas hon vet och kan allt som jag vill veta. Skulle verkligen behöva lite vägledning. Känner mig lost, men om jag skulle fota lite mera människor, mina vänner och fixade allt det där så kanske jag skulle kunna få en bättre uppfattning om vad som känns rätt.
Create yourself.


ladybug

Har en stor insekt i rummet. Gillar inte våren längre.

Haha nä men fan så mycket jag hatar insekter. Det jobbiga är att jag är så rädd för dem, jag försöker tänka att det bara är förvuxna nyckelpigor, men det funkar inte så bra....


Tumblr_lid2w5n5uz1qzya49o1_500_large

.

Kan ni få den där extrema känslan då ni bara vill flippa ur? Kasta mobilen i väggen och stampa på den. Ta alla pengar man har och spendera, slösa, ge bort och bränna upp dem. Bråka och säga upp kontakten med alla sina vänner och bara spöa skiten ur någon. Klippa av allt hår och supa sig full. Gå till världens ände och hoppa av.

Fast sen tar man upp mobilen som man kastat på golvet och ler snällt mot alla och låtsas som ingenting.


Tumblr_liit7joqve1qcomo4o1_500_large

!

Åh värme i hjärtat. Ibland tror jag på mänskligheten!

Peace_large

bk

Aah äntligen hemma! Hård dag med matte c (fyfan) och sen Palle (inte så mycket bättre om man redan är trött i huvudet) och sen även prov i morgon i marknadsföringsmodeller som jag inte kan riktigt. Okej, lite väl negativt men det måste man vara ibland, annars skulle det aldrig vara positivt!

Hade ändå en mysig dag med klassen. Dom är så fina ibland. Och jag och Juli satt ute i sofforna typ halva lektionen (opsi) och pratade om massor! Även lite killar och vi pratade om vad vi gillade mest och minst. Även killarna i klassen var ett hett samtalsämne och jag tror de blev lite nervösa när vi gick lös på dem från avstånd. Men det var kul och när det sen blev rast så satt alla där i sofforna och myste. Dock kollade några av killarna på nakna tjejer på datorn, men det var ändå mys. Det var Bergakungen liksom.

dille på ljus

Vi gör om hemma och det syns i bakgrunden. Men ändå vill man ha det lite snyggt och mysigt med tex ljus. Min mamma har dille på just de här ljusen. Sju stycken finns här men jag tror vi har flera lite runt om i huset.



Orkade inte fixa till bilderna, hade gärna mixtrat med djupet och ljuset, meeeen ni vet!

brow

Suck säger jag. Hur kommer det sig att vissa är så dryga som personer? Är de alltid så eller är det bara mot vissa? Onödigt hur som helst, skärp er alla och var snälla. Vi lever bara en gång, vill du verkligen bli hatad av alla då?

Nu ska jag verkligen försöka färga ögonbrynen! Annars kommer alla tro att jag hakat på den där trenden då man blonderar ögonbrynen...

Tumblr_lhc6jgf6ep1qax3xgo1_500_large

inget riktigt...

Sitter med telefonen mot örat och pratar om tandläkare och annat med, ja gissa vem? Hagge of course!

Så, ensam några timmar och jag älskar det! Och vad ska jag göra? Inte ett skit! Looove it! Som sagt, jag är lat och älskar att mysa bara. Fast efter ett tag så ska jag ta i och börja med lite viktiga saker, och det kommer bli kul det med! Men som sagt, måste unna mig nån timme bara då jag är ensam. Låter lite som ett emo känns det som, but hey, dont care, got to go, see you later!


Say hello to some random pics!
Tumblr_libpgjfuds1qb6t6wo1_500_largeTumblr_lia3ul5v5c1qhlj9ao1_500_largeTumblr_libeqzecmk1qezz69o1_500_largeChrissie-white-vintage-photo-3-poetic-home_largeTumblr_lid8ej8yqa1qcpupio1_500_large

brush 740

Sitter med  IKEA family tidningen och funderar på hur jag vill att det ska se ut där jag kommer bo. Såg en fin soffa och tänkte sen, undra om Hareg gillar den. Sen såg jag även en bild på ett helt vardagsrum och tänkte nice, men undra om Hareg skulle gilla att ha det så här...

Inte förän efter ett tag slog det mig att jag tänkte in Hareg hela tiden. Det är bestämt att vi ska flytta ihop sen, vare sig det blir i Sverige, Italien eller London eller under några månader eller år. Känns bra att veta att man har någon att dela hemlängtan med och som kommer pigga upp mig om jag är nere. Dock borde vi snart komma på vart vi vill ta vägen... Eller så kör vi en sista minuten så blir det lika bra!


Tumblr_lidbifzhmm1qhhdqno1_500_largeTumblr_lidbzhhbzp1qhhdqno1_500_largeTumblr_lidblpggee1qhhdqno1_500_largeTumblr_lidc46t44l1qhhdqno1_500_large


update

På nåt sätt så blev det till att städa lite i rummet.... Rensade ut ur ett skåp och hittade massor av saker som jag inte sett på länge. En del kastas med eftersom jag har så svårt för att kasta saker så kommer mycket omorganiseras och sen åka tillbaka in i skåpet. Just so you know.



Här är lite av mina små hyllor. Klocka, klubbor, fjädrar, mask, kort, studentbiljett och en liten anka syns på fotot. Har råkat lämna massa saker där eftersom jag inte hade plats någon annan stans. Oops!


.




morning

Morrn morrn. Det är mysigt att vakna av en katt som hoppar upp i sängen. Dock inte lika kul när man märker att katten inte vill gosa utan busa och biter en i handen...

Kul att se att man har fått en vänförfrågan på fb, inte lika kul när man ser att det är från en kille som man gått snart tre år i samma klass med. Haha jag är bara så seg på fb så jag skickar nästan aldrig vänförfrågningar. Är det oartigt att inte skicka en vänförfrågan om man har tex träffat en person två gånger? Typ ute och nån gång på stan?
M som sagt, det är annorlunda regler på fb och det är lite spännande egentligen... Man kan vara vänner på fb men ändå inte hälsa när man ser varandra. Men ändå skriver man grattis och <3 när de fyller år. Weird.

40980_158049040877034_100000158186949_567118_2353841_n_large



Meeeen nu ska jag..... *trumvirvel*


Tumblr_l8gk0dqfpf1qa6h51o1_500_large

Okej okej, minus kaffekoppen då...

skins

Varför finns det inte flera Skins avsnitt? Kollade nyss klart på det sista och jag vill genast kolla på flera, men de är inte gjorda än. För jag tror iaf att det ska komma en till säsong, annars är det för sorgligt!

Har du inte sett Skins så finns alla avsnitt på youtube, det är bara att leta fram, enkelt och verkligen värt det! Skins är en av de bästa serierna någonsin!

De är till och med så bra att usa ska göra om serien i just usa! Då är det framgång! Åhh fan att det redan är slut, jag är verkligen ledsen... Tror jag ska kolla om från första säsongen igen...

Tumblr_li9qg18ju81qbhvnwo1_500_largeTumblr_lhcieqirrq1qej7z9o1_500_largeTumblr_lhwmlccoxq1qgzaq3o1_500_largeTumblr_li9pko9zwv1qc39pwo1_500_largeTumblr_lffvotqr5e1qe6paco1_500_largeTumblr_li8v9kb3ox1qbrsy7o1_500_largeTumblr_li5q5xbzoa1qdjbuho1_500_large168653_1562094697630_1393204797_31238015_5618928_n_largeTumblr_lhx6bvqxaw1qavzqjo1_r2_500_largeTumblr_lhf0cythe91qdmhhwo1_500_largeTumblr_li808robny1qfisvuo1_500_largeTumblr_li2dhylopj1qh1z28o1_500_large

extrem sminkning

Okej okej, jag ska inte slingra mig längre! Här kommer några av bilderna som jag tagit. Jag visade några av dem för en lärare och hon fattade verkligen inte att det var jag. Hon kollade fram och tillbaka från bilden till mig och till bilden igen. Det var riktigt kul!




Så, vad tycker ni?

mc

För en minut sen meckade jag för fullt med en Kawasaki och kände mig fett butch. Bah så ni vet!

Tumblr_lgumd02zn21qb1k77o1_500_large


Morrn

Gooooood morgon! Snön som föll igår visste jag redan om sen ca ett dygn innan men det var kul att höra allas kommentarer om det. Och drygt att läsa allas status om det på fb... Vad är grejen med ett skriva allt på fb? Jag tror vissa verkligen missbrukar fb som en blogg eller twitter. Men så fort man ser vissas namn så vet man ju att det bara är skit dom skrivit så man kan hoppa vidare till nästa status, om man ens orkar kolla allas.

Så jag borde visa upp lite mera bilder i bloggen, jag är dock lite lat... Det är faktiskt något som jag är ibland, tror jag ska skylla att jag fått det från mina föräldrar, men äh det skiter jag i och försöker få igång PS så jag kan visa er lite pics i eftermiddag!


Här har ni en ofixad slänga-med-håret-och-var-cool-bild så länge!



match maker

Det här är ju riktigt kul, jag leker match maker! Till en kille i klassen och en... fd vän typ. Men jag tänkte på honom och att de är rätt så lika, så varför inte försöka få ihop dom? Det behövs mera kärlek i världen!

Så nu sitter jag och snackar på fb med en vän som är vän med min fd vän och frågar ut henne lite om min fd vän. Det lät komplicerat.... Men hittills verkar det funka, nu måste jag bara få dem att träffas... har verkligen ingen aning om hur det ska gå till...
Äh, får väl dra med killen på nån fest där hon är så löser det sig!



glader

Så grejen på UKK idag var... ja onödig för mig och min grupp skulle jag nog säga. Vi var inte ett land så vi fick inte rösta, och hela grejen gick ut på att man skulle rösta på andra m.m. Så vi hade extremt tråkigt när de andra fick fixa med röstning och göra om i sina förslag och allt möjligt.

Men, det var kul ändå. En bra dag fast det var massa tråkiga stunder. Tror att solen gjorde så det var en helt okej dag ändå! Ja solen var sååå mysig och varm och jag längtar till nästa gång jag sitter ute med någon skön person och pratar om livet! För ibland är livet bara så otroligt härligt <3

Och Hareg som skulle hålla ett öppningstal för oss, PLAN, var skitbra! Hon var en av de bästa som talade och hon hann just avsluta talet innan tiden var ute, det var inte många som klarade av det. Jag kommer ihåg minen som Albin gjorde när han inte hann, jahapp sa han och såg besviken ut. Och Martin, han tar ju upp hela datorn upp, ingen annan gjorde det, fett kul! Hahahaa ja min klass är så fiiin! Åh jag vill bara nypa alla i kinden (den gjorde jag för din skull H)

Åh men jag hoppas mitt härliga humör håller i sig! Det är så skönt när man är glad!


mihi

Pepp pepp pepsi!

I morgon så har vi något stort och konstigt rollspel inplanerat. Kvart över åtta, prick, ska vi vara på UKK och vara fint klädda. Och kunna massa massa fakta om massa länder och saker och PLAN, som vi är. Hareg ska läsa ett öppningstal som alla andra också ska göra på under en minut. Hon kan det inte hundra och är nervös, men jag tycker bara hon ska sova på saken så kommer det gå bra.

Och om inte, vad gör det om tio år? Har hon det bara nerskrivet på en liten lapp så kan hon alltid fuska! Och Julia ska ha skrivit... ja vad det nu var. Ett papper med massa punkter som vi vill att länderna ska gå med på. Eller jag tror det är det iaf? Aja, ingen kan nåt, men det går nog bra. Annars får vi skratta lite åt att alla är så dåliga.
Det gäller att tänka positivt!


Tumblr_l5g5c4pgt81qbziyuo1_500_large

birdie

Härlig känsla att vakna upp och känna att gårdagen var bra! Sen kommer man dock på att den inte var det hela tiden. Uff säger jag bara, vi tar det sen när man har vaknat till lite....


Hold_my_hand_luckyoptimist.com-18_largeTumblr_lhz7je0mmz1qhjm98o1_400_largeTumblr_lci2o6va3m1qcl1ayo1_500_large_large_large

7 missade!

Hahaha hade 7 missade sms från bästisen. Och hon hade nog ringt lika många gånger.... Hon ville ut och fira sin födelsedag, allt hängde på mig. Hon gav upp i sista smset och skulle sova, men jag hann precis ringa henne innan hon skulle ta bort sminket och sa: Okej, vi firar!

Så nu fixar jag mig. Ska ta bussen om en halvtimme och jag har ingen aning om vad jag ens ska ha på mig. Nice.
Meeen, vad gör man inte för sin bästis? Hahahaa <3


12

Mys dag på stan, har skaffa biljetter till slutskivan eller vad det nu heter, festen på den magiska dagen då jag tar studenten!!! Haha det är så otroligt bra att jag och bästis fixat det och att vi är vi och att vi tar studenten och att vi är 10!

Haha liiiite glad där. Men härlig dag med fika självklart och massa massa gående på stan eftersom krångelmaja ville ha fucking fisksoppa. Inget annat dög åt fröken så vi fick vandra runt på stans gator och in på massa olika matställen innan hon kommer på att det inte finns soppa i Uppsala. Så det blev sallad där vi var först. Suck. Haha men sånt är lite kul, springa runt på stan och krångla lite.
Tittade även på Jullan som jobbade på cafét och hade luggen snyggt fixad under en liten blå hätta. Och träffade en vän till Hareg som tagit körkort och förlovat sig! Det var riktigt kul, det strålade om henne när hon berättade det. Hareg ville direkt att jag skulle förlova mig med nån då. Suprise. Så vi drömde oss iväg till framtiden idag igen.

Okej, mycket har hänt och det var kul och nu har jag ont i örat och jag ska ta lite pommes som finns kvar från maten som jag missade. Vet att ni vill veta! Later!!


diary

Jag har köpt en dagbok idag och tagit med kakor till klassen. De blev misstänksamma och inte alla vågade ta. Den som åt mest var Jullan, mycket kul att se henne äta kakor när hon har varit så duktig med dieter och träna och jag vet inte vad! Jag förstår inte hur människor orkar, men det är ju bra bara man kan unna sig saker ibland.

Och jag gjorde en god gärning idag när jag lånade ut min mobil till en gammal liten söt tant. Hon skulle möta sin dotterdotter men hon hade inte kommit. Tyvärr så fick hon inte tag i henne, hoppas det gick bra för dem!

Nu är det Bond som gäller... Jag har sett väldigt många Bondfilmer, hur många finns det ens? Nu är reklamen slut, laater!

butch / femme

Tumblr_l6q8um49ov1qak0qdo1_500_large

Måste man verkligen ha klackskor för att vara kvinnlig? Kan man vara butch utan att ses som lesbisk? Ses alla tjejer med kort hår som lesbiska? Ses alla killar som har rosa på sig som bögar? Är alla som är bi bara översexuella eller fega för att de inte vågar bestämma sig för vad de gillar? Ses alla killar som gillar sport och bilar som straight?

Använder vi för många stämplar på helt vanliga personer?

mouse

Fegisar dör många gånger innan deras riktiga död.

185728_193909813976734_100000731508001_556605_1679194_n_large

Jessie J




Ibland bara fastnar man för vissa låtar och artister. Här är min senaste...

Passar extra bra idag då det är Internationella Kvinnodagen tycker jag allt!

,



I don't want to belive in you

when I know the truth

Kryssningen var kul, så mycket som hände! Och jag känner verkligen för att skriva ner massa saker, men inte här, inte inför alla er. Alla och alla, men jo. Så jag ska ta och köpa mig en dagbok med lås. Göra som förr i tiden, där ska jag fylla boken med alla händelser och tankar.

Åh längtar redan nu tills jag hittat en bra bok. Har ju använt mig av olika anteckningsblock innan, men varför inte ha en ordentlig bok när jag ändå vill skriva ner massa tankar? Jo det här kommer blir kul!


Tumblr_lgwsvvvgca1qajjdco1_500_large


p2

Sitter hemma hos Hareg nu och kollar lite på tv och läser i cocktailguiden. Hon har bestämt sig för att göra varje drink i den boken. Jag har ställt upp som provsmakare, men inte på mjölkdrinkarna bara. Kan bli kul. Och vissa drinkar har verkligen sjuka namn, hur kommer man ens på dem?

Men nu ska jag putta på Hareg och så ska vi kolla på filmen som jag tjatade om redan förra veckan, Eat pray love <3

butcher

Tycker synd om mig själv just nu. Varför? För jag har ingen aning om vad jag ska ha med mig för kläder.... Eller vad jag ska ha på mig idag eller på söndag.... Hur många gånger har man inte redan känt såhär då?

Men så otroligt skönt att vara kille, allt de behöver är att ta sina jeans och en skjorta eller tröja till, poff så är dom klara. Eftersom det är beach tema (så att de fulla tjejerna och killarna har en ursäkt att gå runt i bikini och små badbyxor) så vill jag inte ha svarta vinterkläder på mig. Men problemet är att det är  vinter och jag har inga andra kläder än svarta känns det som... Och kjol känns ju kul att ha, men ändå lite dumt eftersom det är vinter, fast vi kommer bara vara inne och ja, det snurrar runt i huvudet på mig. Massa saker och tankar.

Och något som jag är stark emot är just att tjejer ska vara otroligt avklädda och bimboaktiga, jag tycker det är så extremt dumt av dem. Och jag undrar om de vet vilka signaler de sänder ut? Men att klä sig lättklätt men med lite självrespekt tycker jag är helt okej. Det är nog bimbo och fjortis sättet som jag inte tål mest, att de tror att de är så sexiga när de har en liten liten tröja och kjol på sig. Och mest ser de förjävliga och sorgliga ut. Men det är ju hur jag tycker. Och vart ville jag med det då? Jo jag är avundsjuk på killar som har det så mycket lättare! Jag skulle gärna ha jeans och en tröja bara, men då blir det inte fest eftersom jag är tjej. Och har jag något väldigt litet på mig så uppfattas jag som slampa.
Suck, det blir till att gå till garderoben igen...


Tumblr_lhj0yju5rx1qd5a2fo1_500_largeTumblr_lh632jvsvb1qazj2jo1_500_largeTumblr_lhikbspnh71qdz7nuo1_500_largeTumblr_lb0sovdh7g1qbga50o1_500_largeTumblr_lfo8u079jl1qfzuy3o1_400_large

presse

Så mycket som händer i världen hela tiden. Bara för att man själv råkar ut för något eller att nåt spec händer som förändrar ens liv så fortsätter ändå allt som vanligt. Man kan verkligen psyka sig själv med sånna saker. För det är väl inte bara jag igen som känner och tänker sådär? Nä trodde väl inte heller det.

Men har fixat iordning bästisens present nu, allt klart och fint och härligt. Ett problem bara, det är så in i helvete stor så jag vet inte hur jag ska lyckas få med mig allt... Kanske man kan smöra för någon så jag får det skjutsat till henne? Ringa taxi? Haha får lägga en funderare där...



Lilldraken

rouge

Och här kommer bilden jag snackade om innan. Daah.

Jag har bara bättrat på färgerna i ps, småfixat lite och tagit bort en dörrkarm på ena sidan, annars så har jag inte rört något. En vän såg bilden lite snabbt när jag hade den på datorn och frågade vem det var, jag svarade jag och hon trodde först inte på mig. Sen kollade hon närmre och sa att hon vill prova sminka mig någon dag. Visst svarade jag. Just so you know!



upp upp och iväg

Tihi ops. Har inte så mycket att berätta för er... Varför skriver man ens bloggar och varför läser andra dem? Rätt så sjukt egentligen om man tänker efter....

Meeen. Ska på kryssning på lördag. Studentkryssning. Det kommer bli mycket fylla! Jag hade ju tänkt ut en bra plan med att ha med lite egen dricka, men mina vänner säger åt mig att låta bli eftersom de kan slänga bort drickan och lämna mig i hamnen och det känns ju inte så kul... Men hade annars tänkt ta med lite i en sminkborttagningsflaska. En vän hade vodka (underbart ord, speciellt om du använder lite dialekt/brytning) i en sån flaska en gång när hon inte ville visa sina föräldrar att hon skulle supa sig full under en tjejkväll. Det gick skitbra, bara det att hon tyckte vodkan luktade konstigt. Och hon mådde rätt så dåligt efter det. Men vet inte om det berodde på sminkmedlet eller vodkan....

Så visst för att jag är viking, men tror kanske att jag ska stryka det där ändå. Har hört att man kan köpa massa annat mums på båten, bara inte högre än 21 eller 22% eller så... Men blir nog nice. En kille vill ha med oss på speed dating också, där är jag lite tveksam. Men äh, jag gillar att vara knäpp så om det inte är någon snygg kille som jag vill leka cool för så ska jag... låtsas komma från finland. Nä det var inte så kul. Men jag ska hitta på nåt kul så att killarna kommer undra om jag verkligen har alla hästar hemma och så att mina vänner och jag får oss ett rejält skratt. Det är lugnt värt det, att skämma ut sig lite om alla har riktigt kul!

Men ja, nu fick ni lite uppdatering... Kan slänga med en bild också om ni vill! Ja, jag kan tillochmed göra ett nytt inlägg strax, så ni måste komma tillbaka till bloggen för att se en otroligt... annorlund bild på mig! Ser inte alls ut som jag, men cool ändå. Så vi ses snart igen!!

kuligt

Så här roar jag mig. Bah så ni vet.


19 igen

Och idag är ingen vanlig dag, för idag fyller bästaste Hareg år! Tyvärr så är hon ju inte här så jag kan gratta henne, men smsade nån minut efter tolv och har pratat med henne flera gånger idag. Men jag har inte sjungit för henne, och det är nog tur det haha. Jag sparar hennes öron till lite nice musik i stället. Jag är så omtänksam!

Men på fredag så ska vi myyyysa och fira henne. Sen på lördag ska vi ta vårat pick och pack och dra på stuentskryssning. Det roliga är att vi inte har en aning om vart båten är, vart den kommer att åka eller om vi ens kommer åka med bussen som vi tror kommer åka från Uppsala... Vi har verkligen ingen aning. Fast det är lite kul... allt kommer väl lösa sig i sista sekunden hehehee...

Åh men jag saknar min Hagge (min Harry!!) Längtar verkligen till fredag. Och till en liten överraskning som hon ska få... Tror hon kommer gilla det. En liten bit av henne kommer inte göra det, men i stora hela blir hon nog nöjd :D

Nej nu ska jag fortsätta nörda i ps....


sväng

Har tagit lite coola bilder som förhoppningsvis kommer komma upp i bloggen. Men man vet ju aldrig med mig... ops.

Här är iaf en av bilderna, ofixad och inte så stor. Ska fixa lite med dem innan. Förstås.




RSS 2.0