Zzz

Nu känns det äntligen som att jag har kommit någon vart med bild arbetet. Det blir kul och liknar inte riktigt något som jag har gjort... Kul faktiskt och jag är sugen på att pröva lite annan liknande stil snart igen.

Så hur blev det då och vad snackar jag om för stil? Det får ni vänta med att se ;)

Men tänk, ljud. Det var temat som vi hade och jag tolkade in en hel del musik där. Oops, busted!! Haha nej nu börjar jag flumma, bäst att försöka sova i stället, har ju prov i morgon. För det har ni väl inte missat?
 
Sov gott alla!




Snark snark....

Math

Jag har matteprov i morgon. Jag har inte pluggat. 

Yeah I said it!

Tumblr_lfchuddxze1qc0qkvo1_250_large 


This shit is enough

33792_170508316313347_126151984082314_407451_2769882_n_large


Pets

Tumblr_lcpyyznyji1qd4g08o1_500_largeTumblr_lc1ptqpjce1qdbqjeo1_500_largeTumblr_lbsx68jffd1qa9zipo1_500_largeTumblr_lbsdnu3t9z1qcws61o1_500_largeTumblr_lbu3ef0fdj1qclg2ho1_500_largeTumblr_le45zqzlfv1qcuvv5o1_500_large

.

Tumblr_lfk33u84nk1qe3h2do1_500_large

x

Tumblr_lf8r4zqmrv1qdvpdco1_500_large

+

Tumblr_lfkiyk2ozb1qb9l3ro1_500_large

Brått

Hohoho jag är så duktig, har sprungit runt på alla våningar och nästan i alla rum. Rotat bland saker jag aldrig sett förut och saker som jag inte för röra för det inte är mina. Men nu har jag fått ihop en del så det är en bra början!
Så in i ps med allt och håll tummarna för att idéerna inte hinner försvinna innan jag har hunnit fuskfixa allt.

Ibland undrar jag om jag verkligen är bra i photoshop eller jag jag fuskar så jävla snyggt att folk tror jag är bra. Men jag har för fullt upp nu för att vara bäst/fuska för att hinna kolla det. Nu ska jag fixa öronsnäckor eller kanske en hatt på en bebis. Eller nåt liknande, vet inte riktigt. Ska iaf lägga upp bilderna sen med mitt namn stoooooort över hela bilden så ingen sno det. Har hänt förr har man ju sett. Okej, laater <3




Sök på crazy photoshop, det finns så mycket coolt!

happy pills

Tumblr_lezd2zhxs41qfkdw9o1_500_large

Burlesque

Wow, Cher är 64 år. Det kan man nästan inte tro. Synd bara att hon läspade lite när hon sjöng, och att hon inte kunde röra ansiktet. Men hon gjorde det bra, hon kunde verkligen uttrycka sig bra med ögonen och kroppen.

Filmen igår som jag såg med Hareg var riktigt bra som ni kanske anat. Det är så kul att se på bra filmer! Jag är verkligen en riktig filmnörd. Älskar att försvinna in i en bra film och tro på det som händer. Men jag har också lärt mig att vara kritisk. Jag kan inte låta bli att himla med ögonen, fnysa till eller skratta när det händer nåt dumt och osannolikt. Tex när allt pangbom löser sig på något dumt sätt eller när hjulen slirar och låter på en väg som är antingen blöt, full av grus eller snö och allt annat konstigt vägunderlag. Ljudeffekter kan vara riktigt löjliga vissa gånger…

Men Burlesqe var bra, mycket cool och sexig dans, sjungande, smink, kostymer och fina skådisar. Även en del bra skämt och rolig handling. Jag rekommenderar verkligen er att se den!




Ey

Ska springa till bussen om 5 minuter och om en timme kramar jag Hareg. Later!!

Little things

Min klass är så gullig ibland. Vi körde på kavaj-fredag igår (nähä vilken annan dag liksom?) och en kille hjälpte mig, eller bara gjorde jag hade inte så mycket att säga till om, att fixa spotify med fb. Och sen... nej asså det var massor av småsaker som hände igår som gjorde det så roligt.
Små saker brukar oftast göra det för mig. Som när någon sitter och försöker fånga min blick och sen busar när vi väl får ögonkontakt. Eller försöker förklara intressanta saker och ja små små saker som många tar för givet. Jag tar inte sånt här för givet eftersom jag inte alltid har haft det så, så jag blir löjligt glad över små saker som folk gör mot mig.

Tyvärr så är det även dom små sakerna som gör mig ledsen också, men det är en annan historia va?

Nu ska jag försöka börja lite med mitt bildarbete.... borde varit klar med det nu. Men jaa, det går nog hehe. Sen ikväll ska jag på bio med Hagge. Igen. Nörd man är! Men bättre med bio än utgång nu eftersom jag, igen, är småsjuk. Eller blev kanske aldrig riktigt frisk?

Anyhow, laater!


Z216577726_large

One two three

Är det inte en härlig känsla när man kommer hem efter en bra dag i skolan och sen vänder humöret helt? Nä kanske inte. Fuck alla.



Tumblr_lfqs31btrc1qg5i78o1_400_largeTumblr_lfquvbyq5j1qgn43wo1_500_largeTumblr_lfqtk9zum61qef21ko1_500_large

Bra kväll



Dom sa åt mig att inte vara fin på bilden. Okej sa jag.

Lyckades rätt så okej va?

Facts

Vet inte vad jag ska skriva. Om jag kunde hade jag lagt upp en video från igår, den skulle förklara en del. Men går inte för mobilen är knas. Men man fick reda på mycket igår om tjejerna och deras personlighet. Vissa bra saker och självklart dåliga med.

Är man inte lite för mycket av en tänkande person ibland? Ord kan verkligen förvrängas när de har upprepats för många gånger och många tror ändå fortfarande på det. Kanske skulle vi behöva få bort en del av hjärnan som messar upp allt. Så man inte tänker vidare på det, upprepar och förvränger det ännu mera.

But hey, I know what I know and I know that what I know is true. And gossip is never true, facts are, and I only talk facts with my friends.



Ut

Sitter och sminkar mig och lyssnar på Gavin DeGraw och Sam Tsui. Ibland är livet bra. Funderar på om jag kanske ska ta en litenliten drink redan nu... Men ska kanske spara på det till jag sminkat klart mig? Kan vara säkrast så...


Så, vad ska jag ha på mig då? Och vilka skor ska jag ha med? Hmm det är inte lätt ;)

I telefonen:
Hareg, Ah så får du panikringa mig sen då.
Jag, Qué?
H, När du inte vet vad du ska ha på dig och är skitstressad.
J, Ah, du menar då... Hehe oops

Haha hon känner mig, hon gör det. Jag kommer få så stressigt i slutet, hur jag än gör! Hmm kanske bäst att gå och sminka klart mig nu. Och fixa skorna. Och kolla kläder. Och äta... Och hundra andra saker! Eller är det bara jag som tjorvar så här mycket?!
Nej det hoppas jag inte hahaha


Som bloggarna hade sagt, ses i dimman!

0ba44fbe2058e2638fe85014433069fb-d3817qw_large

Party hard

I morgon blir det utäng för hela slanten. Hur sugen är jag på en skala? -2 typ.

Är fett hängig, mår illa, ont i halsen, i kroppen och snorig. Lever bara tack vare ipren, alvedon och nässpray. Vet inte hur jag ska klara av en utgång i morgon.... Men jag ska kriga!!!


Tumblr_lfdsl2ky8u1qc13tn_large

Strålande

Så en enda lektion idag, tre timmar lång dock. Och att det var matte c. Så det sög. Jag gillar inte alls matte längre och jag kan inget och jag har prov nästa vecka. Känns inte så bra.

Men fick veta att en vän ska få spons från ett engelskt företag, skitkul! Vi satt i sofforna på rasten när han berättade det för mig och det värmde att han var så stolt över det. Jag såg hur det strålade om honom, men han ville ändå inte berätta för mycket, för det var inte 100 spikat. Men han ville berätta för någon och jag blev riktigt glad för hans skull. Jag tror inte alla kan känna riktigt lycka för att det går bra för andra, och det är något som jag inte alls uppskattar hos folk, snålhet. Att inte unna en annan person något gott.

Men iaf, jag åkte sen ner på stan och hämtade upp Hareg. Vi åt kinabuffé och jag... jag provade sushi! Haha det var inte gott alls! Men jag provade några bitar. Och åt med pinnar. Jag kände mig verkligen ur mitt element. Men det gick, och det roligaste var att jag fick en lyckokaka! Det har jag aldrig fått så det var riktigt kul också. Jag är lättroad. Jag gillade vad det stod på lappen och jag hoppas att det slår in.

Lyckades även träffa upp Jessica sen och hon hjälpte mig att bestämma mig för att köpa ett par skor. Men jag är inte säker på dem, är det verkligen rätt skor liksom. Eller kommer dom vara hemska på, eller... ja jag kan komma på massor av men, men orka skriva allt! Nu ska jag i stället börja fixa med maten. Kassler och potatismos och bea blir det nog. Så nu vet ni. Later!


Tumblr_lch9qoxwfd1qbb92eo1_500_large374_large

Inget

Jag sitter och skriver moralkakor över msn. Känns inte som att dagen ska sluta såhär. Snart kommer något roligt att hända tror jag.

Men vissa fattar visst inte att de är riktigt elaka.



Haha ja nu hände nåt kul. Facebook <3

Great

Underbar dag. Spontant och härligt. Lite svettigt, men det gick bra. Nej sånna här dagar är inte helt fel säger jag bara!

Skulle fota folk som var på apu, mötte Juli på bussen så jag hängde med till hennes apu, tog några bilder och det var riktigt nice. Sen går jag mot café 018 för att fota en annan tjej, på vägen dit så går Julia från min klass så hon hänger med mig dit och där så blev det en nit, tjejen var inte där. Och Hareg var inte på sin apu heller så jag började just undra vad fan jag gjorde på stan ens!
Men jag och Julia gick hem till henne där hon bytte om från mysbyxor till jeans och sminkade sig lite fort. Väldigt fort faktiskt, det var kul att se.
Sen så gick vi runt på stan och hon fick mig att köpa ett par nya jeans (yes!) svarta och snygga blev dom. Eller dom var det redan när jag köpte dom, jag gjorde inte om nåt. Lovar. Men jag borde kanske ha tagit en storlek mindre kom jag fram till.... Men jag ska prova lite extra snart.
Lyckades även få hem lite annat. Två grå saker och en ... beige/gammel rosa sak. Kanske visar någon gång om ni är snälla ;)
Sen blev vi hungriga och gick tillbaka till Julia och åt och pratade, riktigt mysigt. Sen ner på stan igen (vilket jävla farande!) och Hareg var på plats så jag tog lite kort på henne. Sen vidare till, hör och häpna, en sportaffär! Jag har väl knappt satt min fot på något sådant ställe.... Men där fick jag ett till kort på en tjej. Sen skulle dom äta så jag hängde med igen haha. Under maten fick jag veta lite smått och gott som jag inte hade en aning om, så det var också lite kul.

Två saker som inte var kul var ju dock att bussen körde utan mig, fast jag stod och knackade på dörren. Chaffören bara kastade ett öga på mig och gasade iväg. Idiot.
Sen så fick jag även veta att en vän till mig tydligen har det riktigt jobbig i skolan. Så jag hoppas verkligen hon klarar av allt. OCh att hon ser vad som hände och kan hindra att det någonsin händer igen.


Ja, okej, lite långdraget... Men jag vill kunna kolla tillbaka på den här bloggen sen så det är kul att veta vad som hände och allt. Så ni kan skita i att läsa om ni vill, lugnt liksom. Nä precis, ni är för mycket stalker och bloggberoende för det.

Later!

Ear cuff

Kul med något lite annorlund, undra hur många som kommer våga sig på det här bara.
Som med hattar, det var jätteinne, men ingen vågade ha det. Lite småkul sådär en söndagskväll.

345d33d577hdxscgs_13404_92c6a91528_largeTumblr_lb2kdbx7wd1qet416o1_500_largeImg_8988_large

Be Proud



Hur, hur, hur, HUR, kan någon tycka att det här är snyggt?
Eller sexigt, eller på något sätt vackert för ögat?

Det är inte bästa bilden men en tjej hade skrivit på sin blogg att det är orättvist att människor är så här snygga. Tycker någon att det här är snyggt så har man en jävligt skev uppfattning om den mänskliga kroppen.


Det var en tjej från min gamla skola. Och jag vet att många från den skolan hade ätstörningar och problem med sin kropp. Nej, jävligt många hade det. Jag var en utav de "tjockaste" i skolan, och jag var inte ens fet! När ska tjejerna fatta att det här inte är snyggt, bara sorgligt? Och när ska företagen kunna tänka
"Okej, vi satsar på en medveten reklam i år. En reklam som verkligen pushar vår produkt med friska, glada tjejer. Inte benrangel som ramlar ihop om de har mera än en vanlig jacka på sig..."
När det väl händer så ska jag vara en av de första som hakar på den reklamen.





Vem ser lyckligast ut? Vem ser ut att kunna få barn? Vem skulle du helst vilja ha som din vän som tröstade dig när du behövde det? För mig skulle valet vara självklart.





.

Tumblr_l9y0bieqxi1qe6mkxo1_500_large



Night

Nu kör vi en till natt. En till natt med lugnt och ro. Ska bli skönt eftersom jag känner mig febrig.......


10129_1255440391249_1386757751_717001_4671064_n_large


2884129107_4afa4f3169_z_large

Väldigt fult photoshopat vid ögonfransarna. Det syns tydligt att man har tagit en penna och mörkat ner... Ser ut som att barnet har en blåtira under ögat typ.





And I loooooove 2011 <3

Disney

Tumblr_lf0f0j9g8p1qc63yeo1_500_large
21606519_largeTumblr_lemk5imxzc1qaa5luo1_400_largeTumblr_lf10qxz8fy1qbkmkto1_400_large149080_174601939218871_173579655987766_618164_396798_n_largeTumblr_lez1u9j2hc1qf2rpwo1_500_largeTumblr_lexp52shiq1qziri6o1_400_largeTumblr_ldv3wyviq41qfgqalo1_500_largeTumblr_le2o51sj0j1qfgqalo1_500_large

Barbie

Uff ont i huvudet och ligger och spelar något Barbie spel på Internet. Jag kommer verkligen få saker gjorda idag känner jag.

Tumblr_lat5sddkp61qbk3yjo1_500_largeTumblr_lbybsfehck1qbfgubo1_500_large0,,45225784,00_large12330_384433057384_588802384_4221335_7190610_n_largeTumblr_lf13x62dsm1qfhh4co1_500_large157081_1720871951428_1527207795_31674423_3763006_n_large21077_334875772384_588802384_4077999_8327081_n_largeTumblr_lfb1c1mpdw1qe5ob9o1_400_largeParisbarbie6_largeTumblr_lcif1dfzp01qekkd9o1_400_largeTumblr_lf3b2rt6kv1qbezbuo1_400_large


Miss dreamer

Vaknar upp och är rejält förkyld. Oops!

Drömde även att jag hade på något sätt bytt kropp med Hareg... Jag stod i mitt rum och ringde henne och frågade vad som hänt. Hon sa att vi hade bytt kroppar och jag frågade varför och hon suckade som att det skulle vara uppenbart. Jag vet att jag kollade i spegeln som jag brukar göra och tyckte det var så konstigt att inte se mig utan Hareg där. Och jag kunde skaka på rumpan när jag försökte hahaha, så jag försökte komma ihåg hur jag gjorde så jag skulle kunna göra det sen. Verkligen en sjuk dröm haha

Anyway, ska nog fixa om lite i mitt rum idag. Och hålla koll i hallen efter min brors nya flickvän som ska komma på besök. Hon gillade tydligen inte chocklad, så jag ska hålla ögonen på henne, en konstig person ;)


Tumblr_lej4xoelvz1qfuod8o1_500_large

Good

Hohojaja. M dagen var bra. Så jävla bra vissa stunder. Iiih ja jag säger bara det, 2011!!!


Haha provet kommer jag få g på, det vet jag. Sen hoppas jag på högre förstås! Och sen så lyckades jag bli klar med provet när Jessica hade rast så jag var med henne och följde sen med på hennes lektion. Det var Palle som var lärare och de kollade på en film. Eller en serie, om marknadsföring och företag... Men den var lite kul, lovar ;)

Sen så mat och satt med klassen och småpratade lite och det var mysigt. Sen hade vi en tråkig rast hehe. Och vi tjejer kom på att på vår skiva så borde vi ha ett gemensamt tema. Vi har redan temat "Jag kom just från..." på skivan. Jag och Hareg var ute när hon började nynna på Grease och då blev det som att en lampa tändes över våra huvuden samtidigt, Pink Ladies! Haha alla nappade på idén så det blir nog det. Känns kul att vi ska hålla ihop lite. Och det snackas också om att vi ska iväg ut på onsdag. Ska kolla upp det, men det kan bli riktigt kul!

Och efter skolan så gick jag och Hareg på bio, Love and other drugs. And I loved it! Den var så bra tycker jag. Kan jag säga att jag kände igen mig i olika personer i filmen och det gör att man blir mera intresserad. Mycket kul och mycket kul att vara med Hareg. Jag tjatar verkligen om henne va? ;) 
Sen så kan jag berätta att jag är maratonvinnare. Typ. Jag sprang från bion och lämnade Hareg helt själv direkt haha. Men jag hann till bussen OCH slapp betala. Det är flyt! Very good day! Hoppas du också har haft en riktigt bra dag. 

Har även börjat skriva på min To do list för detta underbara år. Har kommit på lite saker men måste finslipa på den! Och nu måste jag kolla så inget har hänt på facebook ;)





Varför känns det här lite som mig? Fin flicka turns bad...

Kurs

Hmm jag har tydligen ett prov i morgon. Jag har inte pluggat alls. Varför har jag inte gjort det? Jag fixade tillochmed pluggpapper från Hareg... Men nej, det gick bara inte. Och det känns väl sådär. Då är frågan, ska jag skjuta upp provet till en buffertdag så jag kanske har pluggat då? Eller ska jag göra det nu...
Men om jag får ig nu så suger det ju. Samma sak om jag får g eftersom mina andra uppgifter har varit på vg+ eller mvg. Eller, det andra provet och en inlämning. Har inte gjort så mycket på kursen. Oops!

Men jag borde verkligen duscha nu, efter det kanske jag kan plugga lite. Hoppas!

Later <3

Pee

Hmmm fem inlägg igår. Inte illa pinkat


Tumblr_lefunu0gti1qz7lxdo1_500_large

Till harry


What to say

Kom nyss hem och det första jag gjorde var väl att öppna datorn. Och sätta på spotify med Sam Tsui, sök upp honom nu!!!

Jag hann ju klart med inlämningen igår och jag hade 15 min på mig att markera det jag tyckte var bra som jag skulle redovisa. Hareg hamnade i min grupp så det var kul, jag behövde inte lyssna på när hon redovisade eftersom jag redan hade hört henne tjata om det typ en mijlon gånger. Så jag fick mera tid på att fixa det jag skulle säga, mycket bra.
Sen så när det väl var min tur så blev jag nervös och ingen lyssnade på vad jag sa så jag hoppade över stora stycken och babblade iväg på annat. Blev inte så bra haha. Men jag orkar inte bry mig, jag visste vad jag snackade om iaf.

Men grejen är att jag är kan så mycket. Som men Asatron, en kille hade det, jag kunde flera av gudarna och frågade honom något om det och han hade ingen aning om hur det var. Riktigt dåligt av honom att han inte kollade upp det tycker jag. En annan kille hade också Asatron så jag fråga honom samma sak och han kunde svaret, det kändes bra. Så inte bara jag är nörd liksom.
Men sen nämnde jag Ask och Embla. Då blev han till ett frågetecken. Och det blir säkert ni också när ni läser de namnen... Ja jo jag kan en del udda saker.

Efter den där misslyckade redovisningen så gick iaf jag och söta Hareg på stan och åt och kollade på kläder och även diamanter. High class.
Och vet ni att hon är knäpp?
Vi står inne på Max och har entligen kommit fram så vi skulle beställa. Då säger hon; Ska vi inte äta på BK istället? WHAT?! Jag ska precis beställa ju! Men haha jag är så snäll så vi gick dit i stället. Vad gör man inte liksom ;)


Och sen tänker jag inte ens nämna missödet med intensivkurser och födelsedagar.... Någon gjorde en Hareg bara.



2311733808_3b6f395f31_z_large



Tumblr_laucjmlnnp1qev6gxo1_500_large




(Ask och Embla är de två första människorna inom Asa/Vikinga tron)

Pure happiness!

JAG ÄR BÄÄÄÄST!!!!!!!!


Jag har skrivit ihop fem sidor om shinto och skrivit en analys där jag jämför shinto med kristendomen och allt är så bra! Allt jag måste göra är att renskriva något stycke i morgon och välja ut vad jag ska redovisa. Det känns så bra! Jag är så bra!

Och på tal om bra, SNÄLLA, lyssna på Sam Tsui. Han är också riktigt bra.


Nu måste jag försöka sova. KÄÄÄÄÄRLEK TILL VÄRLDEN!! <3

Tumblr_lf9x2fnfzo1qf8d1ro1_400_large

Cry

En vän till mig sa en gång att hon gillade att gråta. Jag fattade inte alls vad hon menade då, varför vill man det tänkte jag dirket. Men nu kan jag förstå henne. Bara slappna av och gråta lite kan vara riktigt avslappnande om man säger så. Lyssna på någon bra låt och bara släppa taget för en stund, jag rekomenderar det till alla faktiskt.


Tumblr_lf82xr6xci1qaj8g1o1_500_large

De tre aporna

Okej, det är lätt att göra mig intresserad av saker. Här kommer lite cool info om de tre aporna. Och då menar jag inte vinet. 


De tre aporna

 

 

De tre aporna är ett gammalt motiv i japansk konst. Det föreställer tre apor, varav en håller för sina öron, en annan sina ögon, och en tredje sin mun. Motivet förknippas med det japanska mottot att ”inte se (något ont), inte höra (något ont), inte säga (något ont)”. Den mest kända, och kanske äldsta, plats där motivet med de tre aporna återges är i ett snideri från 1600-talet över en port i Shintohelgedomen Tōshō-gū i den japanska staden Nikkō.

 

Mottots betydelse och ursprung

Mottot att ”inte se (något ont), inte höra (något ont), inte säga (något ont)” ger uttryck för en buddhistisk tanke om att den som inte exponeras för ondska inte heller kommer att reflektera denna ondska i sitt tal och sina gärningar.

Tanken att den som inte exponerats oönskade tankar inte heller kommer att tänka sådana på egen hand är levande i Östasien idag. Den kinesiska regimen bedriver omfattande censur för att förhindra att det egna landets invånare kommer i kontakt med pornografi och oönskade politiska budskap.

Ordspråket kan också uppfattas mer jordnära som en påminnelse om att inte lyssna på eller aktivt bidra till exempelvis skvaller och förtal. Uttrycket kom troligen från Indien via Kina till Japan på 700-talet, där den så småningom också anammades av shintoismen.



Förvrängd betydelse i västerlandet

I västerlandet har ordspråkets och motivets betydelse ofta tolkats annorlunda, och förknippats med mentala skygglappar och önsketänkande: att inte vilja se eller erkänna missförhållanden och faror. Detta gäller inte minst i den anglosaxiska världen, där mottots översättning ”see no evil, hear no evil, speak no evil” är ett levande uttryck. Ett exempel är Keith Harings allusion på motivet, vilket var en kritik mot samhällets ovilja att hantera aids-frågan.



Motivet och dess koppling till mottot

Motivet med de tre aporna förknippas också med en myt om hur gudarna sände tre spejare till jorden för att rapportera människornas fel och brister. Bilden av de tre aporna som låter bli att höra, se respektive tala blir i det sammanhanget ett uttryck för förhoppningen om att gudarnas informanter ska ha en förlåtande inställning och inte rapportera människornas synder.



En fjärde apa

I moderna avbildningar av motivet förekommer ibland en fjärde apa, Shizaru, som sägs representera principen att inte göra något ont. Den återges ibland med humoristiska eller ekivoka förtecken och kan antas vara ett sentida tillägg av turistindustrin.

 

 


All info är från Wikipedia. Lite spännande att veta det där egentligen. Och jag har alltid gillat de där aporna. 


Fint skrivet

Ibland får man så sjuka kommentarer på facebook.....



Hareg -----
om du var mitt bajs skulle jag aldrig spolla dig! hahaha



Sick

Sick!

Och inlämning + redovisning som måste in i morgon. Har inte börjat skriva än. Borde kanske göra det. Kanske. Och sen ett prov i övermorgon och en nästan klar inlämning. Och sjuk på det. Känns bra.

Lägga på ett kol? M kanske.


Index_large

Söt unge va? Hareg har hand om honom.

Efter dödssnön kommer dödstön

 


Vesslan gör det igen.


I-landsproblem

Trött dag. Började med matte, jippie. Bara jag o två kompisar till där och vi fattar inte så mycket. Känns värt. Och klassrummet luktade kattpiss konstigt nog. (tack för stavningshjälpen där harry)

Sen Palle i .... företagsmojs tror jag. Kommer inte ens ihåg vad kursen heter, vet jag att frågade min granne om det typ 3 ggr, då är man slut i huvudet.

Aah fick även veta att en tjej ska bli "Klassens hängpattar" Hehehheheee. Två killar ropade det till varandra över klassrummet och vi andra kunde bara skratta lite till det. Men sen vänder sig en annan kille till mig och ropar; Jennie! Jag kollar på honom och han ler och säger; "Klassens hylla!" Hahahahaa jag tror inte så många hörde det för ingen kommenterade det, tur för mig. Ja inte för att det är någon hemlighet med att jag har bröst, daah.

Men grejen är att han hade sagt det till mig förra veckan för hans kompisar hade puschat honom till att ropa det till mig. (Nä de är inte så mogna av sig) Men samma sak som då så skrattade jag bara och skakade lite på huvudet. Låg humor, men jag skrattar åt allt så. Och det är kul när folk snackar med en så jag bryr mig inte så mycket eftersom han inte sa det nedlåtande eller elakt.

Lyckades även göra så en kille fick stånd. Han satt berdvid mig och vi skämtade lite. Jag typ drog med handen på hans arm och sa nåt tillbaka till honom och han sa dirket, lite längre ner. Så visst tänkte jag och smekte honom på benet. Längre in säger han då, okej sa jag och gjorde det. Sen tog jag enkelt bort handen.
Då tittade han på mig o sa; Nu skapade du ett I-landsproblem. Jag kan inte resa mig.

Haha hoppas ni fattar att jag driver, men det gör ni nog, smarta som ni är ;)
Fast allt var väl sant, bara det att jag gjorde det så snabbt så han inte hann få upp nåt och att han skämtade. Daaah säger ni då. Och jag med, hade bara lust att skriva massa strunt ;)


Skull

Tumblr_lf55b9ko041qfycpoo1_500_large

Blev extremt sugen på att prova det här. Perfekt till våren och sommaren.

Kul om man skulle sola med tröjan på... hehehee

Hearts

Choose_your_heart_by_alephunky-d359ppy_large
Naw


Koll

Haha så komiskt, jag färgade ögonbrynen med ett nytt märke och jag tog lite kort till bloggen samtidigt. Jag var en riktigt duktigt bloggare där!
Men sen så tittade jag på ett kort och såg hur mörk färgen blivit och jag fick panik och tänkte att det här märket kanske är bättre än mitt förra. Och isf skulle jag haft riktigt stora och mörka ögonbryn som inte var snyggt gjorda...
Så jag sprang in i badrummet och tvättade av det, sen såg jag att det knappt är någon skillnad. Så jag har färgar ögonbrynen knappt en nyans mörkare....

Hahahhahaa och allt på grund av att jag skulle ta kort och inte riktigt tänkte på vad jag gjorde, som att kolla på klockan. Jag skulle ha det här i i ca 15-25 min men jag tog ur det efter kanske 13 min. Smart gjort Jennie!


Men nu är frågan, ska jag orka färga om dom direkt eller inte?



Tumblr_l7h5l8hh7i1qbwp3lo1_500_large


Home

Monday morning tralalalalalah nånting nånting lalalala


Trodde jag skulle få en lugn dag hemma idag så jag kunde läsa på lite till ett prov, men nejnej så blir det inte. Jag får aldrig mysa hemma ensam... Tråkigt!

Ah nä pappa är hemma eftersom han kom hem kl 4 på natten så han kommer storma runt i huset som en galning idag. Hoppas bara han inte kommer terra mig allt för mycket, man vet aldrig. Men har jag klarat av några månader med det här redan så ska det väl gå idag med.


Tumblr_lf5bv6xkmi1qe6i31o1_400_large

Film

Det blev en filmkväll ikväll. Jag slängde ihop en kladdkaka som blev riktigt bra och vi hittade grädde i kylskåpet, magiskt.

Såg att En prinsessas dagbok gick nu. Jag gillar Anne, undra om hon är lika skön ppå riktigt som hon verkar vara i filmer. Ska se hennes nya film, Love and other drugs nästa helg med Harry tror jag, längtar till det.
Och även Jake Vadhannuheter är med i den... tihi

Fast jag har varit väldigt skeptiskt mot honom, jag ser honom som tönten från Donnie Darko bara. Men jag har börjat ändra min uppfattning. Undra varför va? ;)



One gone, but so many left...

Känner mig duktigt, har gjort klart en psykologiuppgift till 100%

Då var det bara att fortsätta med att plugga till psykologi provet och religions redovisningen... tjoho!!




Hej random bild på mig!

Nyårslöfte någon?

10 nyttigheter under 10:an


Knäckebröd

Fiberrikt och relativt energisnålt. Tillsammans med ett bra pålägg kan det bli ett utmärkt mellanmål.

Makrill i tomatsås

Proteinrikt och gott om bra fett. Ett bra sätt att få i sig fisk utan att det kräver någon tillagning.

Apelsin

Gott om C-vitamin och perfekt som mellanmål, kanske tillsammans med keso?

Julnötter

Utnyttja julens överblivna nötter. De innehåller bra fett och protein, perfekt som mellanmål.

Mjölk

Ett livsmedel som är väldigt näringsrikt och innehåller viktigt kalcium.

Morot

Gott om fibrer och tuggmotstånd och inte så mycket kalorier.

Broccoli

Gott om fibrer och vitaminer och ger måltiden volym utan så mycket kalorier.

Bönor (på burk eller torkade)

Fiberrikt och gott om protein som ger bra och hållbar mättnad.

Keso

Innehåller protein och inte så mycket fett. Bra som pålägg eller som mellanmål tillsammans med frukt eller bär.

Ägg

Proteinrikt och perfekt som mellanmål då det mättar bra.







Källa: Aftonbladet

The diary of desires

Tumblr_leru8khu7u1qak72vo1_500_large

Gillar starkt att jag har skrivit om godis o sötsaker i två inlägg i rad...
Bra trend eller?

Men min månad är iaf chokladtårta... Vem är förvånad?


Bake cake

Tumblr_lezk8l8ssf1qbvlq7o1_400_large

Hmm vad tänker jag på nu då?

Australien



Vid Brisbanefloden...


Olika är olika, inte dåligt!

Något jag inte gillar är när folk dömer andra för fort. När de inte kan förstå att inte alla tycker precis som dom.

Igår så stod jag och min klass i matkön och en tjej säger så här till mig

Hon: Shiit, ser du hon i rosa hår? Hur kan man vilja ha det?
Jag: Men hon kanske gillar det...
H: Haha hur kan man gilla att ha rosa hår?
J: Men alla gillar olika?
H: Men det där är bara hemskt!
J: Hon tycker nog inte det, tänk om alla tyckte lika då? Det skulle ju inte funka?
H: Så du tycker det där är fint? Vill du ha så eller?
J: Haha nej det är väl inte min stil riktigt men...
H: Men dåså, det är fult!

Hon förstod verkligen inte grejen med att bara för att hon inte gillar något så är det inte fel. Hon och många andra har sina mönster, rutor och mallar där de placerar in folk beroende på enbart utseende. Jag tycker det är så fel, de vet inget om hur personen verkligen är.
Sen kan jag inte säga att jag inte heller tänker eller tycker saker som jag inte alls vet om personer när jag först ser dom, men jag är alltid öppen för att ändra min tanke om dem. Men något som jag är stolt över är att jag inte ser ner på folk bara för att dom inte är main stream. Jag tycker lika mycket om personer som är hårdrockare, emon, lajvare, modefreaks, skogsmullar, dancehall och mainere. Jag bryr mig inte om hur personen ser ut eller är klädd, jag bryr mig om hur personen är.

De som inte kan prata med en person som inte ser ut som dem eller tycker som dem går miste om så otroligt mycket. Men en vän till mig har sagt att sånt här ofta beror på dåligt självförtroende, att personer inte vågar tillåta att något annat kan vara rätt än vad dom tycker är det. Men vad är det för svårighet med att bara inte snacka skit om någon som är annorlunda? Eller snarare, varför kan de inte acceptera att alla är olika och tycker olika?

Om jag hade haft det där tankesättet hade jag nog aldrig kunnat vara vän med någon i min klass, för de är inte så lika mig. Det är stora fjortisar, försök till modefreak, lite utstickande och annat. Men de är ändå main stream stort sett. Och om jag inte hade varit öppen för att folk är olika så hade jag aldrig börjat prata med en tjej i klassen som är extremt olika mig, Hareg. Och då hade jag missat en fantastisk person som nu är min bästa vän. Så våga prata med de som kanske inte ser ut, klär sig eller tycker som du. Du kan inte förlora på det!

Tumblr_ler8kee60p1qcphpn_large166113_1621757781310_1157419002_31525735_406508_n_large


Kiss kiss bang bang

Haha jag blir en sån pratkvarn på telefonen... Men ändå är jag alltid riktigt nervös när jag ska ringa till folk, det är först när vi har prattat en minut som jag känner att tungan slappnar av liksom.
Och måste bara säga att jag verkligen älskar Hareg, vi ska uppleva världen <3

Men i alla fall, jag och mamma åkte efter skolan och köpte lite presenter till min lilla kusin som fyller ett snart. Och vi åt även på Subway... det var inte lika kul. Vi går in där och så ser jag en kille gå förbi och att han kollar lite på mig. Sen när vi ska börja beställa så ser jag att det är en söt kille som jag strulat med ute en gång. Jag gav honom mitt nummer men dissade honom sen för att... eh ja det var nånting, kommer inte ihåg vad. Men jag ser ju att han tittade jättemycket på mig så jag blir röd i ansiktet och försöker vara vanlig, men det var inte lätt haha. Som tur är var han klantig när han skulle fixa ihop allt så jag kände att jag hade övertaget, jag menar det var jag som dissade honom.
Men jag erkänner, jag åt snabbt upp haha


Fast när jag tänker efter så var han jävligt bra på att kyssas... lugnt topp tre. Kanske ska jag gå dit ensam någon dag? Hmm det tål att tänkas på....

Tumblr_lezq0wg2ds1qc6w7qo1_400_largeTumblr_ldg7joohws1qc6pb2o1_500_largeTumblr_lerwd2alcs1qfhdpuo1_500_large


Psyk

Sitter på psykologin och är klar med det vi gör nu. Var duktigt och stannade inne på rasten så är klar före de andra. Känns bra ;)

Nu ska jag gå igenom det med Harry en gång, later!


Hehe

Nu tror jag äntligen att mejlet gick iväg! Skönt. Och medans jag hade energi så har jag typ skrivit klart en sak till psykologin, det känns riktigt bra! Ska låta bästis läsa igenom det lite.... bara så jag vet att jag har missat något stort psykologiskt ... mojs av något slag. Haha!

Och säg inte det här till henne, men det är två uppgifter egentligen som hon ska få kolla på. Och det är på nästan två tusen ord.... Haha hon kommer döda mig! (A)

 
Tumblr_leq6cflfik1qza1cno1_500_large

AAAAAAAAAAAAHH!!

Jag blir GALEN!!!! Jag måste skicka några bilder och det går bara inte!! Har försökt på alla sätt och vis men nejnej, det vill sig inte.

Nu har jag förminska alla jävla bilder och klistrat in dem i ett jäkla word dokument så att det ska gå, men den vill inte laddas in helt i mejlet. Vet inte om jag är ree eller om internet är segt eller om min dator bara är hemsk. Känns lite som allt just nu.

Tänker gå ner i källaren och skrika rakt ut nu, är så frustrerad!!!!!!!

+

Im gonna lalalalla mlalallalalah!

Haha jag vet inte vad det där var, har någon text och melodi som går i huvudet men vet inte riktigt vad det är... Jo jag är knäpp. Lite.

Sitter på religionen nu. Ska skriva om shinto tror jag, men hittar ingen bra info om den. Det? M men jag uppdaterar inte så ofta, men ibland så kommer jag bomba bloggen med massa inlägg, det är väl lite som man känner och orkar med. Det vet ni nog själva, man orkar inte alltid blogga om allt ;)


68851_444236174076_637674076_5505570_1576333_n_large
 Så enkelt är det

Sounds good

Ey ey idag är jag på hugget!! Jag snackar på lektionerna, räcker upp handen och snackar med läraren menar jag då... Så jag svarar på frågor och tar initiativ. Känns kul!

Okej jag snackar mycket med klassisarna också, men inte för överdrivet högt ;)

Jag måste verkligen göra sånt mera, prata på lektionerna. Det höjer verkligen ens betyg!
Fast jag drog även ett sjukt dåligt skämt.... ooops! Haha alla kollade bara konstigt på mig....

Men nu ska jag rita nåt med ljud som tema! Laater


Tumblr_leq3xvoeel1qb3pcio1_500_large

Back in school

Så sitter man i skolan igen. Det känns nästan inte som om att man har varit borta ens. Allt kommer nog flyta på och vips så sitter man där i smeten igen.

Men förändringar ska ske, det måste det. Annars ja.... då vet jag inte.


Tror vi fått en ny syo, men hon kan tydligen inte allt. Ah jag ska kolla upp det och inte döma henne innan jag vet.

Nu kommer nog läraren snart, laater

Skogsmulle

Gaah! Den här dagen har gått åt att vänta. vänta vänta vänta och vänta. Sen lite stress och hysteri. Sen vänta igen ett bra tag. Har inte riktigt fått rätsida på dagen känns det som.

Har iaf lyckats med att fixa en present till mamma i morgon. Typ iaf. Måste bara skriva en lapp/födelsedagskort, få bror att åka till Thuns och köpa en handuk, få bror att slå in allt och gärna att snabbt damsuga lite hemma.
Och så måste jag ta mig till skolan i morgon. Det är kört. Det kommer aldrig att gå med allt som ska göras.

Btw så måste jag stänga av datorn nu....

Jag har träffat en kul tjej idag iaf och varit med min bror. På gott och ont haha.

Men stänga av datorn var det. (Som om att jag inte kommer kolla facebook nu då men...)

Laater guys!


Are you happy?

Tumblr_leh94wz55g1qabj53o1_500_large

Bilder ni vet, det är coolt.


What goes around comes around

Wow vilken vändning vissa saker kan ta... Det här trodde jag verkligen inte om vädligt mycket, men tja det visar väl bara att allt är möjligt! Haha nej jag orkar inte förklara något, jag ska läsa en riktigt bra bok i stället.

Sov gott alla!



Tumblr_l7inpn2mmz1qbwxj6o1_400_large

Lite då och nu

Nu till nya året så gör alla bloggare en sammanfattning av gångna året. Jag tänkte göra yttepytte lite annorlunda. Här kommer två bilder i kronologisk ordning (no shit sherlock?) Typ första och senaste facebook bilderna som finns på mig.




Birdie




Känns det inte ibland som om att vi koncentrerar oss på fel saker?


Från vesslan.com


Toast

Hm hade skrivit ett inlägg igår kväll men det blev inte publicerat. Weird. Och orkar inte skriva om det. Ni klarar er nog.

Vi har en ny brödrost, jag gillar den inte alls. Den luktar konstigt och bränner mackorna. Och ibland blir bara halva mackan bra medans andra delen är knappt rostad. Men man kanske bara måste använda den lite så den blir bättre. Vänjer sig med att rosta liksom. Eller nåt sånt. 
 
Här kommer lite bilder i stället

Img_4054imagentienda_largeTumblr_lej08urrxq1qe0mf4o1_400_largeTumblr_lee9q6gz3a1qa0nd6o1_500_large

night

Yo homies!

Är hemma hos Hareg nu och vi har druckit lite redbull vodka och mumsat på lite godis + snackat massa som vanligt. Vi tänkte att det kanske är dags att sova lite nu.

Kvällen var kul med bowling men sen blev det lite drama med dom jag var med.. He he, väldigt typiskt. Men sen kom Hareg till stan och jag drog ifrån hela skiten, väldigt skönt.


Och ja, btw, jag förlorade när vi bowla, som alltid haha. Fick inte ens en enda strike! Fett dåligt, tur att jag är bra ändå ;)

Night nu!

Yey homework

Känner mig duktig, har gjort klart en skoluppgift. Fett mkt efter, men den är klar så det är ändå skönt!


Tumblr_l6tpzvbzma1qch0b9o1_400_large

Jail for käftsmäll

En dålig sak med landet är att internet inte alltid är en självklar sak. Som igår kväll var det borta och kom tillbaka just nu. Jag har mått psykiskt dåligt för jag inte har kunnat blogga eller kollat facebook. Är man lite beroende då kanske?

Men photoshop är så kul, man kan göra så mkt. Jag borde fixa någon skön peron som kan ge mig kritik på bilderna... Skulle vara kul tills personen säger nåt riktigt dumt, då skulle jag dela ut en käftsmäll och efter det skulle jag inte få någon mer hjälp... Hmm...




Yes jag gjorde den bara på kul då

Faikha

En liten fråga bara, finns det något bättre än att sitta med sin bästa vän och snacka och fika?



Nä tror inte det va. Fika är bäst. <3

Jag o Harry åt först kebab på Jallajalla, där träffade vi en klassis (hehe klassis) så vi pratade lite med honom. Han hade fått en julklapp o förklarade att han fått en cardigan "En sån med knappar hela vägen." och en farfarsskjorta "Långärmad och tunn med små knappar högst upp." Haha som jag skrattade, det var riktigt gulligt när han skulle förklara plaggen. 
Efter maten kollade vi om det gick nån bra bio men vi hittade ingen bra så vi gick o fick i stället. Jag tog en fransk chokladtårta. Väldigt fint namn, men det var bara en smarrig kladdkaka med lite choklad med nötter ovanpå. För jag skulle aldrig ta något annat än kladdkaka, Jennie + Kladdkaka = <3

Haha lite knäpp är man allt, men det måste man få vara. Nu ska jag kolla film, laater!

+



Ibland kommer fantasin flödande, det är härligt!


Big Red Bus Problem

Hahaha så typiskt. Min bestiz kom hem igår från London o vi skulle träffas idag, jag skulle sms när jag vaknar. Så ok, jag smsar då... Väntar och smsar efter någon timme:

Haha, du ligger o myser i sängen va?

Och hehe jao, det gjorde hon. Men nu har jag ringt o fått fart på henne. Problemet är att hon bor ute i bushen, så eftersom det är röd dag idag går hennes buss bara tre ynka ggr.

Det knäppa är att hon ser liksom Uppsala när hon går till baksidan, så det är inte så långt ut hon bor, men bussarna går ändå skitdåligt. Tråkigt. Så nu skulle hon försöka haffa skjuts av någon, jag är lite småroad av det hela. Hon är spontan kan man lugnt säga också haha!


Men nu ska jag kolla lite foton o sen sminka mig lite så att jag hinner med min buss iaf. Later lovers



Tumblr_lecv2tvljr1qc7d4oo1_500_largeTumblr_lef70fguvm1qftycho1_500_largeTumblr_lbhw9j2r5v1qa5phfo1_500_large

Det bästa med den sista bilden är att jag inte känner så längre. Visst, vissa saker stämmer men jag kan ändra på det om jag vill :)

On off

Tumblr_lccgnck4s01qcwu9to1_500_large

Ehh hehe


Smile

Gaah försöker vända tillbaka dygnet men det funkar inte. Jag kommer vara som ett kolli när skolan väl börjar...

Men jag vill snacka med min syo, ett problem bara, hon är mammaledig...

Hahah jag slår vad om att hon har nåt liten tanig ersättare som inte vet nåt om någon högskola eller ens vad vår skola står för. Naah vi får se vad som händer, ersättaren, ja om vi nu har någon, kanske är jättebra. Annars tänker jag fan gå till en syo på någon annan skola (A)


Tumblr_led80apf6l1qegtulo1_400_large

Kattigt år

2011 ska bli mitt år! Jag älskar det! Och jag älskar livet, fan det kan inte vara bättre!!!




Omg, så fel, klart det skulle kunna vara lite bättre... Men 2011 kommer bli ett, håll i er här kommer ett stort ord, magnifikt år! :D



Fatta kul om jag stavade fel nu... hehe


Nej men mycket ska hända det här året, jag känner det på mig! :)





Katten det svänger ju! som Baloo skulle sagt.

RSS 2.0