Sjuk

Ont det gör ont!!! Uff, har nog halsfluss och måste ta mig till sjuknånting o fixa medicin.... Yay! -.-'

Det är verkligen tur i oturen att det är nu under lovet som jag är sjuk. Annars hade jag missat massa massa skola och bara stressat upp mig över det. Men nu missar jag halloween och lite fester och saker man gör under lovet.

Jag kan vara utan allt det där, men att missa att gå på en fest utklädd?! WTF liksom?!?! Jag älskar sånt och har knappt gått på såna fester så det stör mig otroligt mycket att jag inte ska få gå på någon läskig halloween fest! Nu tycker jag att ni ska tycka synd om mig haha!




Nja, kanske inte riktigt min stil men jag hade lugnt varit häxa eller något läskigt iaf, kan berätta en historia om varför senare.

Masken

Sitter och kollar på Masken med Jim Carry, han är så skön! Kommer ihåg när jag såg honom i Ace Ventura. Det fanns ju lite olika sånna filmer med honom i och man blir aldrig besviken på hans miner och kroppsspråk! Och masken kommer man ju också ihåg från när man var liten och skrattade hejdlöst åt allt han gjorde, så det och godis sitter jag med nu och försöker att inte tänka på alla som är ute, eller ska ut, och roa sig....



hehe

Att vakna av en hostattack är inte så skönt. Att sen knappt kunna äta frukost eftersom det gör för ont att svälja är inte heller så kul. Det enda jag kan äta är godis... oops!


Läppglans till ögonen




M, två helt olika färger på ögonlocken, ser lite dumt ut...
 Men jag behövde ju prova flera av skuggorna så. Och det ska vara lila och svart på ögonlocken, med en skinande effekt på tack vare lite läppglans. Jag lyckades inte få det så bra, men jag har sett det på en annan blogg och det var skitsnyggt! Ska kanske prova lite mera nån annan dag när jag inte har något bättre för mig...


.




 <3


Easy fun

Det måste vara något fel med min dator, den hackar och bråkar otroligt mycket just nu. Bara så du vet liksom.

Har haft så tråkigt idag att jag har testat massa av mitt smink som jag har. Det var kul men jag märkte att jag inte alls är lika duktig som jag trodde på att fixa snygga ögonskuggor, tur att ingen ser hur man egentligen ser ut på krogen haha. Och det är bra att det knappt finns något ljus inne på toan, annars skulle man skämmas så mycket över hur man ser ut efter att ha dansat i några timmar.

Men jag tänkte iaf lägga upp några bilder senare på hur sminket blev, inte för att jag är expert, utan för att det var lite kul. :)


Hoppas ni friska får riktigt kul ikväll! Och till Harry, take it easy on the E-man!



Här är lite av mitt smink


Eller trodde du verkligen på det? Vi kan låtsas iaf.


Sjukt snygg




Känner mig sjukt snygg idag.

Eller iaf sjuk. Har ont i halsen och det smyger sig liksom upp mot öronen. Ni vet när man sväljer något så känns det som att det åker förbi öronen. Visst? Eller är det bara jag som känner då?

Jag vet inte om jag har feber eller inte, orkar inte riktigt med feber känner jag, vill väl försöka bli frisk (nääähää, vill jag inte vara sjuk) suck, man skriver ibland så självklara saker, men skit samma. Jag väl kolla lite tv och tänka glada tankar, då kanske jag är kry nog att åka hem till Hareg senare idag och kolla mera tv där!


Tack Harry <3



Jag antar att ni gissade vad jag valde, exakt, stannade hemma o plugga ... nooot haha. Brände ca 800 kr på lite halvt onödiga saker... Fast 50 kr för 5 par strumpor var ett sjukt bra pris! Det är det enda som var ett fynd egentligen. Annars så blev det en tjocktröja, ett linne och en genomskinlig fin sak. Bra att veta va? ;)


Nej men hade riktigt kul med Juli när vi gick runt o fånade oss. Såg även Caroline af Ugglas som sjöng, hon har verkligen en egen stil som man antingen gillar eller hatar. Jag tycker hon är skön som verkligen är sig själv, det är inte många som vågar det. Speciellt inte alla tonåringar som ska vara så unika, men ändå är så extremt lika!


Jaja, nog om det, jag ska försöka sova nu och inte stressa upp mig för mkt för provet i morgon. Och dagen slutade ändå väldigt bra, det trodde jag inte i morse. Är verkligen glad över att Hareg berättade om eventet, annars hade dagen inte alls varit lika bra. Fina Hareg, hon sträcker alltid ut en hjälpande hand <3

Så jag är nöjd med dagen, lite fattigare än innan, men nöjd :)




Skön och duktig tjej!

Choose

Gaah det är nåt med mitt Internet, allt går skitsegt och jag får lite smått panik.


Iaf, jag har en psykologiprov i morgon och jag har inte pluggat så mycket... Och i kväll så har Hareg fixat så jag kan gå på ett event för Forum gallerian i Uppsala. Så vad väljer man?




 
eller





hehe....

Bra dagar

Åh vad jag älskar dagar då allt går rätt, allt bara flyter på och man liksom svävar på små moln av lycka.

Synd att den här dagen inte har börjat på det sättet...

Jag försov mig, missade två bussar (oops!) och när jag väl är inne i stan så märker jag att jag missade stadsbussen med 2 min.... åååååh så sur jag blev!

Jag: hej... *butter*
Jessica: Hej!
Jag: Vad gör ni?
Jessica: Vi har företagsekonomi, var är du?
Jag: Åh... JAG MISSADE BUSSEN JESSICA!!! Jag vill inte åka till skolan, det är ändå bara en lektion, visst kan jag skita i den?! Jag menar vi gör ju nåstan igen ändå... eller okej vi har massa att göra men det är snart lov!?
Jessica: Jennie, kom nu.
Jag: Okej...


Så jag tog nästa stadsbuss till skolan ändå som gick efter 16 iskalla minuter. Träffade som tur vad Hareg på väg till ett grupprum så nu sitter jag där och... jobbar... typ... Okej okej, jag skriver på bloggen som ni nog fattar, men jag ska jobba strax, ska bara ta lite rast som börjar nu! :)


Jag var mvg-barn för tre år sen, vad hände?



Jag för ca tre år sen, står o posar medans Kriso tar kort. Och jag har även extremt långt hår här. Säg wow

Header

Okej nu har jag fixat en enkel header så att jag får lite ro i sinnet. Klarar egentligen inte av när bloggar ser hemska ut, men eftersom jag inte haft blogg på så länge kommer jag inte ihåg alla knep för att fixa den fin. Så som sagt, det duger!


Här är en annan som jag gjorde också


Och här är den jag tog... daaah

Välkommen

Välkommen till vadsadusadu.blogg.se, om du inte kan läsa vad det står så ska jag hjälpa dig med en liten historia

Random vän: Jag tkr vi ... så därför...
Jag: Eeh... vad sa du sa du?


Och efter det så fortsatte det så, jag hörde inte vad mina vänner sa och började säga vad sa du sa du så mycket att dom började anmärka det och det eskalerade kraftigt som kristendomen redan på de gamla grekernas tid, eller som en snöboll tillslut blir en lavin om man inte ser upp... eller nåt sånt.

Så ja, därav namnet på bloggen helt enkelt och komplicerat :)
Och vad ska bloggen handla om? Haha jag vet inte alls, vi får se om jag ska lyckas fylla den!





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0