.




Cute. Jag orkar inte, ingen bryr sig ändå så det är lugnt. Kommer tillbaka senare tror jag allt.

?

Undra hur många det är varje dag som skapar en ny blogg. Och hur många är det som tjänar pengar på sin blogg. Och hur många blir beroende av att blogga och få kommentarer...

Har vi inte en ny kris framför oss snart med folk som enbart kan blogga?

Mat

Nu, keeeeebab. Riktigt nice. Och jag behöver bara sitta i bilen medans bror köper, ännu bättre! :D

Dröm

Jag drömde en sån sjuk dröm...
Jag var i ett stort köpcentrum och gick runt i olika affärer och träffade lite vänner överallt. Jag hade jättetrevligt och hade shoppat en massa fina saker. Sen skulle jag gå vidare till en annan del av centrumet och då var man tvungen att gå under en tunnel under en stor väg. Men tunneln var jättestor och det var massa sten överallt som man var tvungen att klättra över. Det såg mer ut som en extremt stor gruva, det fanns inget golv eller väggar alls, bara massa brun sten. Jag började ta mig in i tunneln men jag ser ett gäng killar/män komma mot mig. Jag blir direkt osäker och vet att dom kommer göra mig illa. Så jag försöker ta mig till sidan av tunneln och där ser jag en massa lik!
De har blivit mördade av det här gänget av killar och jag var nästa på tur. Jag får panik och försöker vända tillbaka till centrumet. Jag springer och kämpar och plötsligt ser jag en av männen bakom mig. Jag lyckas precis dra undan foten så han inte fick tag i mig och jag lyckades sparka till honom så jag hann undan.
I öppningen tillbaka till centrumet kommer då en grupp med massor av människor som är glada och inte ens tänker på att tunneln är full med sten och att jag springer förbi dem. Så jag tar mig in i centrumet och kollar tillbaka in i tunneln, männen försvinner och låter alla shoppingmänniskor ta sig vidare in i tunneln, till andra delen av köpcentrumet.


Sjuk dröm eller vad?

Felicia





               Felicia "Fo" Porter

Outfit

Här har vi min snygga outfit för idag. Gillar extra mycket fjortisbilden. Och ja de andra bilderna då... jag tänkte att jag var stark som en viking och trotsade kylan och snön, som jag nog redan skrivit några gånger innan haha.
Lyckades även puta riktigt med rumpan på vissa bilder, like that Harry? ;)

 


Kolla midjan på sista bilden. Det märks att jag lärt mig lite som modell ;) Jag är dock väldigt blek, funderar på om jag ska köra en vinterplåtning eller om jag ska sola i stället...

Yeah

Jag är stark, jag ska trotsa kylan och snön haha. Lägger upp lite bilder på min outfit sen, datorn och Internet krånglar just nu... Men jag varnar er, det kommer komma några riiiiktigt snygga bilder. Hehe typ iaf. Men mer om det sen, måste rusa nu. Laater lovers

Hjälpsam

Har precis hjälpt en klasskompis utan att han bad om det. Vi gör ett fördjupningsarbete i religion och jag tipsade om en jättebra bok som jag snubblat över. Han blev glad och jag känner mig väldigt uppåt. Funderar på om jag ska våga trotsa snön och ta mig till affären... Skulle behöva köpa lite saker men vet inte om jag verkligen kommer komma fram, tror inte någon har plogat gångvägen.

Haha det märks verkligen att man bor på landet om man funderar på om vägen är plogad eller inte. Annars är det ju massa snö att pulsa igenom... inte så kul. Speciellt väldigt kallt!

Jaja ska kolla runt lite hur läget verkar varanu. Later

-

you got to create your moments of happiness



Diane





Diane Kruger, född 1976 i Tyskland. Skådespelarska och modell. Innan hette hon Heidikrüger i efternamn, men hon förkortade det i början av sin filmkarriär. Pratar flytande tyska, franska och engelska.

<3

Åh vad jag gillar när det går bra för mina vänner!




What goes around comes around säger man ju, det har verkilgen hänt för vissa, jättebra. Men det borde hända för alla, både bra och dåliga saker beroende på vad man gjort innan. Men allt ordnar sig väl i slutet om man orkar vänta tills dess...

Black bird, free bird

 

 


70% chans på ofrivillig insnöning

Skottning är ett extremt otacksamt jobb. Jag skottade och sopade som en tok igår och nu har det kommit massa ny snö. Haha jag är så insnöad på det ämnet.

Ska försöka ta mig in till stan senare idag och kolla lite kläder på Cubus. De har 30% rea på allt i butiken och extraöppet till nio, skitbra för de som inte hinner in annars. Och 30%, det är skitbra. På alla kläder. Och jag har självklart spanat in lite som jag ska köpa. Oops

Och ja, jag skriver försöka ta mig in till stan. För ni vet lantisbussar, de gillar inte snö. De brukar stanna hemma och sjukskriva sig när snön väl kommer. Eller vissa vill bara ut och leka i snön, de vill inte skjutsa runt folk hela dagen. Så de hoppar ner i diket i stället. Bussar har en egen vilja, jag lovar.





Tänk till er massa massa snö på, under, ovanför, framför, bakom, på sidorna och allmänt överallt runt den här bussen. Då är det en bild på en buss som kör mig till stan, om den vill.  

Brown girl in the ring

Som en god start på dagen så kan ni lyssna och titta på den här videon. Härlig






Sen kan ni vakna till lite extra med den här.



Som det kan gå. Oops liksom.


Och så firar vi att jag nu gjort 100 inlägg! Grattis till mig och er som läser haha.
Kul att faktiskt visa något som inte bara är strunt när det faktiskt är det 100de inlägget. Så upp och hoppa nu, iväg och var nyttiga idag.

Snö of Sweden

Att bo i en villa är så skönt. Man slipper jobbiga grannar som har för hög musik och allt annat jobbigt med att höra dem i tid och otid. Man kan göra lite mera vad man vill och vi har en stor trädgård där man kan vara ifred från andra. Jätteskönt och mysigt.

Dock är det en dålig sak. En otroligt dålig sak. Iaf på vintern. Man måste skotta. Skotta som f a n! Först en trappa på sju steg, sen en gång ut till vägen. Men det tar inte slut där, nejnej. Vi har en parkering till två bilar som måste skottas och ett garage som också har en liten väg som man måste skotta. Och det är inte någon liten bit som till en liten villa i ett villa område. Det är lite större så det blir en massa yta och en massa snö...

Ja så ni kanske kan gissa vad jag måste göra nu, just det, skotta.... Lovely. Har redan tagit trappan och gången idag, för typ tre timmar sen, men det måste göras om. Och nu måste jag även ta parkeringen så att alla kan komma in och ut i morgon så de inte är insnöade. Så det har ibland sina fördelar att inte bo i villa och behöva ta hand om sånt här säger jag bara haha.





Såhär kommer det väl bli om några veckor... Sverige i mitt hjärta, men jag har lite svårt för all snö ibland ;)


Äggskalle

Jag är hungirg. Jättehungrig. Önskar att vi hade ägg hemma till omelett. Eller choklad. Eller ägg och kakao till kladdkaka. Synd att vi inte har det och att det är snöstorm ute... Är det inte någon snäll person som har lust att trotsa stormen och fixa det åt mig?

Inte? Fan så elakt....




Hehe en sån här kanske man skulle ha i stället. Men shit, vad skulle man matcha för skor till det?


Sorry, jag yrar.. ska gå och se om vi har något ätbart hemma innan familjen kommer. Later

Svått

Har man extremt tråkigt så kan man lätt bli road. Eller är det bara jag som tycker det? Som nu, jag råkade sparka till en väska på golvet och det rullade ut en kajalpenna från den. Så upp med den och en spegel. Sen fram med lite ögonskugga och en pensel, och hur det blev ser ni här under. 




Det blir så konstigt med blixten, men det ska vara svart och grått blandat lite slarvigt. Och ögonbrynet... nä det ser bara hemskt ut haha

Argh

Gaah mitt halsont vill inte gå över! Näsan snuvar också, om ni vill veta det. Tror inte det men måste ju berätta hur jag mår. Hur mår du idag?

Jag har ett behov av att hosta eller svälja hela tiden eftersom halsen kliar så. Men ni kan ju gissa att det inte hjälper. För att tänka på annat så kollade jag igenom fotona på min mobil. Jag har riktigt sjukt kompisar märkte jag då haha. Men eftersom jag inte vill lägga upp bilder på dom så kan ni få en suddig på mig i pirathatt!




Nice ey? Haha. Har faktiskt en lärare som sa åt mig att dricka whisky om jag har ont i halsen. Jag gillar mina lärare! Dock gillar jag inte whisky... tror ni det funkar lika bra med vodka? Jag menar det har jag hemma och... nähä, tror ni inte. Nä nä okej då. Inte ens lite? Nä okej, jag ska inte... just nu. Men det är ju ändå lill-lördag väl? Nä, fy Jennie.

HP

     Jag vill se
 
     nu.


Tycker även att den här bilden är kul. Hehe




God morgon!


-

Photobucket

Fearing

Åh jag är så rädd av mig! Hela dagen idag så har det låtit som om att mitt hus blir attackarat av... ja nånting, vet inte riktigt vad. Vad finns det som attackerar hur ens?

Iaf, det låter skitläskigt och varje gång så stannar jag mitt i en rörelse och är berädd på att springa och gömma mig. Sen efter några sekunder kommer jag på att det inte är något, det är bara vinden och snön som slår mot huset och åker av taket. Men när jag är själv lyckas jag alltid skrämma upp migsjälv och får för mig att det kommer hända något hemskt, men vet inte riktigt vad det hemska är... men hemsk är det!

Det roliga är att min katt, som är väldigt rädd och försiktig av sig, mest ligger och sover och stirrar bara lite sådär överlägset som bara katter kan på mig när jag stannar mitt i en rörelse. Om hon kunde prata skulle hon nog säga till mig hur puckad jag är haha




Här är min sötnos. Eller katt då. Just nu ligger hon här bredvid mig och spinner, finisen.


Kurt Hugo Schneider



Wow, han är verkligen bra. Kul att han tar just de tjejiga låtarna och gör om dom så klockrent.

Annanas

Här har vi Anna, eller Annanas som hon skulle heta om hon var en frukt. Hon skrev på sin blogg att hon på en halvtimme lyckats ta bort en leverfläck och ändrat färgen på sina ögon. Fick för mig att jag skulle visa vad jag lyckades göra på ca 40 min med hennes foto ;)




Här har vi första bilden.


Här har jag lekt lite med formen på ansiktet m.m.



Här fick hon lite smink m.m.


Här fick hon ändra lite hårfärg och lite läppglans fick hon också. Men tyckte inte det gick så bra, så jag tänkte att hon kanske skulle funka bättre med mörkare hår...


Och här har vi då Anna/Annanas/Snövit.



Så, ca 40 min gjorde jag de här på igår. Sen så gjorde jag även en till nu som är lite överdriven. Jag försökte göra ögonen lite dockliknande och porslinshy (det var lite lätt när bilden var så liten) och sen försökte jag få en böj på läpparna, men hon ser mest förbannad/äcklad ut... ops




Haha så det var det. Vad tyckte du?

Kom fram till att jag ska lägga upp bilderna i morgon i stället. Orkar inte nu. Sov sött, det ska iaf jag göra


Shoo



Vad händer?

Själv så kollade jag in i en blogg jag följt ett tag och bestämde mig för att visa henne vad man kan göra i photoshop. Så snart kommer det nog upp några bilder på en annan tjej än mig och Hareg, bli inte rädda för att ni har kommit in i fel blogg då!

Zznark

Trött. vill sova. snark. snork. mummel. choklad. snark.

M gissa hur många chokladkakor jag åt förra veckan.

Nej, inte en.

Nej, inte två.

Jo, tre. Tre jävla chokladkakor. Och då snackar vi inte små nätta heller, nejnej, de största var det. Och jag åt upp den under en kväll varje kaka, kanske en rad fanns kvar på morgonen efter, men då käkade jag upp den direkt. Okej, jag bjöd bort lite... så jag har väl ätit två och en halv chokladkaka... och två femtedelar av en frödinge kladdkaka. Haha jag är så hemsk!! Jag har ätit sjukt mycket choklad senaste tiden. Borde sluta. Ska sluta nu!


Hihi. Nä. Har köpt en chokladkaka idag. Fy Jennie. Tihi, jag kommer bli riktigt finnig snart. Men jag kan skylla på att det är jul snart och att jag inte har en praktikplats. Visst?
För det är så gott... fast jag borde sluta innan jag köper choklad för alla mina pengar. Och inte äta i veckorna, det var ju spec förra veckan när jag hade myskväll mitt i veckan. Och idag var jag trött. Ja idag var onödig och dumt, men shit, jag klarar mig. Klarar mig alltid eftersom jag har mig själv o alla runt mig.

Det är skönt, jag vet att alla runt mig kan svika, alla. Men jag har mig själv och jag litar på mig själv. Sen så har massa jobbiga saker hänt och då orkar man inte riktigt med, men jag vet vart jag har mig iaf.

Och jag vet att ni slutade läsa vid tre jävla chokladkakor så jag ska inte fortsätta nu. Ska gå och dricka vatten i stället. Later

Realisation

Nu skulle vi kunna köra en repris på förra måndagen. Men orka. Det skulle vara nice om jag kunde blogga med mobilen, men jag får inte igång Internet på den så det är kört. Annars hade jag kunnat smygbloggat på praktiken och tagit kort på snygga kläder och skrivit om bra reor, men nä. Sorry haha.

Reor... heter det så? En rea, flera reor? Haha. Tipsa om någon bra rea kanske man skriver. Är ju uppvuxen på landet så har inte så stor koll på hur modefolket säger u know.

Nej sluta skriva strunt nu, klockan är (var) typ elva nu så jag måste lägga mig så jag orkar upp för att mjölka kossorna, jag menar springa till bussen och senare till praktiken. Jag jobbar nog hårt nu när ni läser det här. Och önskar säkert att jag var på en varm strand... men en drink i handen... Fast vem önskar inte det?

Yeah do so


Box

En lite rolig sak med folk är att det är så lätt att lura dem. Om du ler tror folk att du är glad. Om du håller huvudet högt tror dom att du är högdragen. Det finns så många olika sätt att få folk att gilla eller ogilla dig utan att ens säga något. En blick, skratt, gest eller kläder kan säga så mycket till folk. Och det roliga är att det inte ens behöver vara sant det som du visar utåt.

Det är spännande är att prova byta ut vissa gester, kläder eller humör ibland bland olika folk. Man märker hur vissa blir förvånade över det du gör eller inte gör. Att normen är så inpräntad hos vissa människor att de inte kan förstå varför vissa inte gör som de brukar. Eller att du kan gå runt med en mask under en lång tid, så att alla vänjer sig med den masken, de tror att det är du. Och om du nu skulle ta av dig den masken så skulle alla bli så otroligt chockade.

Att ibland göra något ovanligt och lite crazy är härligt tycker jag. Jag älskar att se hur folk reagerar när jag går utanför de kanter som min låda har. Den låda folk satt mig i, den försiktiga, kreativa, pryda, kvinnliga, smarta, blonda, snygga, oskyldiga, ibland korkade, positiva, bitchiga, dryga, knäppa, tråkiga och så mycket mera lådan. Alla delar in folk på olika sätt. Och när man bryter av från det tappar folk ibland hakan. Det har iaf hänt mig många gånger när jag gjort eller sagt saker som folk inte trott om mig.

Så vart ville jag komma med det här då? Jag vet inte riktigt. Men tänk på att inte dela upp folk direkt, du har ofta fel. Och tro snälla inte på att om någon oftast skrattar, att den personen är glad. När jag har det som jobbigast skrattar jag hela tiden, det är så mycket lättare leva då än att gå runt och vara ledsen hela tiden. Så nästa gång du ser någon skratta åt något som kanske inte är så kul, kolla efter i ögonen, är personen road eller kanske hög eller försöker den bara hålla uppe en mask för att klara av dagen?





Just so u know

Satt och fixade i ps och försökte fixa ny design på bloggen. Allt hängde sig så det får se ut så här till det är fixat.

.

Tumblr_lbtns8mh2u1qd2671o1_500_large

Tired starlight

Vad sägs om lite pluggande? Nja maybe vi får se vad vi hinner med idag.


Tumblr_lbtlsaqhuw1qb3vhoo1_500_largeTumblr_l020cj62qs1qattr5o1_500_large

Chuck and Larry

Såg nyss på I now pronounce you Chuck and Larry. Den handlar om... tja jag kan ta den här beskrivningen:

Chuck och Larry arbetar som brandmän och är goda vänner sedan lång tid tillbaka. Till följd av juridiskt trassel med pensionssystemet, tvingas Larry, som är änkling, att gifta om sig för att hans barn inte skall stå lottlösa vid hans eventuella dödsfall. Larry ser ingen annan utväg än att övertala Chuck till att ingå ett partnerskap som motvilligt ger med sig. Kort efter att alla papper skrivits under, får paret upprepade besök av en kontrollant som skall avgöra om det hela handlar om ett skenäktenskap eller inte. Chuck och Larry ser sig därmed placerade i en situation, i vilken de tvingas övertyga myndighetsvärlden (och alla de personer som har någon koppling till denna), om att de verkligen är kära i varandra.


Så om gayäktenskap och normer blandat med humor. Skön film som tar upp det där med bögar och allt det nu kan vara haha. De har liksom tagit upp saker i filmen som vissa har riktigt svårt att förstå, men de har gjort det med humor och ändå med en logik som jag hoppas de flesta förstår. Så se den nån gång då du har tråkigt eller känner dig nere. Skitbra att visa för folk som har fobi (fattar inte att folk fortfarande har det?!) för just homosexuella m.m.






Infon är tagen från www.moviezine.se, as if anyone cares. Och nu ska jag läsa Den röda vargen av Liza Marklund. Hoppas vi har dom andra böckerna som hon skrivit också...


Coco

Slapp inte Coop, blev massa handlat. Lyckades fixa en chokladkaka till mig också... oops. Haha det är inte bra att jag äter så mycket choklad, men det är så gott! För, varför ska man leva om man inte ska njuta?

Ey kommer ångra mig när finnarna o kilorna kommer, men det är inte än hehe.

Så nu middag sen lite film tills telefonen ringer till utryckning. Då blir det att sätta på en tjejfilm i stället. Dock har vi knappt några sånna så det suger ju. Måste sätta upp det på köp listan, tjejfilmer. Bra tjejfilmer. Inte bara massa kärlek, lagom med kärlek liksom. Och kanske lite humor. Eller något tragiskt. The Notebook eller Ps I love you är ju skitbra tex... Ska kolla upp det.

Nu ringde klockan så jag ska ta ut gratängen, later!

Dripp dropp

Nyduschad och det droppar vatten från håret. Ska borsta det strax så det inte ser ut som ett fågelbo. Sen äta frukost (lunch... oops). Sen ska jag snabbt slänga på ett halvt kilo smink, eller iaf något gram eller så, därefter ivääääg till Gränby. Och kanske Coop efter det. Hoppas att jag slipper Coop, men tror inte det haha.




Bild från en fotografering jag hade förut. Tänkte slänga upp den eftersom jag har lite halvblött hår. Yeah så tänkte jag.

Måste skynda nu, kommer aldrig komma iväg annars, laater lovers.



.

Jag hatar den här årstiden. Längtar så mycket till i sommar till studenten och friheten


Saco

Saco mässan var rätt så okej ändå. Trodde verkligen att det skulle bli hemskt men jag hade verkligen en såndär skratt-dag idag. Så fort det hände nåt så skrattade jag, eller så fort inget hände så skrattade jag också hehe... Så var på lite knäppt humör. Det var kul. Och nu har jag fått massor av idéer till vad jag ska göra efter skolan, det finns verkligen sjukt mycket att välja bland. Men det löser sig nog, London säger jag bara.

Höll på att missa bussen idag eftersom min första buss bröt ihop. Jag hade flyt med att mamma var i närheten och kunde skjutsa mig till skolan där bussen till Saco mässan skulle gå. Men det roliga är när jag kommer dit, jag ringer Hareg i panik och hon säger, den har gått. Jag blev helt slapp i hela kroppen och tänkte, f a n eller!!! Som tur hade den ju inte det, hon drev bara. Men kom på den och Julia och Lennart var också där så det blev en del babbel på vägen till Stockholm. Eller iaf mellan Julia och Hareg haha.

Och Julia lyckades hitta ett ställe som gav ut gratis tidningar, fem st fick man. Gissa vem som var där snabbt som fan som en fluga på socker? Jo, hon och jag... hehe. Men gratis är gott! Hon lyckades även fixa två dippar till priset av noll kronor. Börjar misstänka att hon är tjuv...

Did you know that if you spin your head around your shoulder you can get bald?



Visste du att..
  • simning och skidåkning är de sporter som bränner kalorier fortast
  • du bränner 60 kalorier i timmen genom att bara sova
  • en kvinna som ammar bränner ca. 500 kalorier extra per dag
  • du bränner ca. 90 kalorier i timmen genom att sitta och prata med någon
  • genom att onanera bränner du ca. 300 kalorier i timmen (onanera mera!)
  • man bränner ca. 112 kalorier under en orgasm
  • men om du fejkar en orgasm bränner du 315 kalorier
  • under ett samlag bränner du ca. 300 kalorier i timmen
  • en liter vitt vin innehåller ca. 500 kalorier!
  • det finns 1736 kalorier i 8 stycken köttbullar

David Bowie

Kom nyss hem från Kriso. Har pratat massa och även dansat en del haha. Hade verkligen jättemysigt och det roliga är att vi även kommer ses i morgon på Saco mässan. Och Saco mässan... vet inte riktigt hur det kommer att bli. Alla säger att det är proppat med folk och bara besvärligt. Är inte sugen på att dra iväg på det just nu, men förhoppningsvis så är det värt det, vi får se.

Aja, är skittrött nu och ska nog slötitta lite på tv en stund. Later.





För din skull Kriso.


,

Gissa vad jag ska göra snart


Gissat?


Nä jag ska inte rida på en elefant.



Nä jag ska inte måla mina väggar.



Nä jag ska inte laga en sjurätters middag.



JA! Jag ska åka till Kriso! :D


Tilt

Sho, jag är trött men om jag tiltar huvudet bakåt så kanske inte märker nåt. Visst?



Haha gillar verkligen att jag har de där skumsakerna i håret också. Så kan det gå liksom.

Ooh jag är så duktig! Jag har gjort 7 psykologi ord av 10 som jag måste göra av de 20 som finns. Att jag ens började med det är otroligt bra också. Åh jag är så glad på mig själv haha. Jag kan verkligen inte förstå hur jag kunde vara mvg barn för bara tre år sen...  Sånt är livet!

Humor på låg nivå

Okej nu kör vi lite skämt. De var lite sexistiska, men äsch ;)



Varför är alla blondin skämt så korta? -För att män ska förstå dom.


Varför skapade Gud Mannen? -En massagestav kan inte klippa gräsmattan.


Vad är höjden av dumhet? -144 män i ett och samma rum.


Är det sant att din hund kan räkna? -Ja, han är väldigt förtjust i matte.


Vad kallar man en man med 50 i IQ? -Begåvad.


Allan kunde inte hitta E6:an så han körde E3:an två gånger istället.


Hur vet man att en man ljuger? -Hans läppar rör sig.


Varför blinkar inte kvinnor under förspelet? -De hinner inte.


Vad är det för likhet mellan män och blandfärs?- Hälften nöt, hälften svin!!!


Vad är det för skillnad mellan HIV och män? -HIV utvecklas!


Varför vill män gifta sig med oskulder? -De klarar inte av kritiken.


Varför får inte mannen en medelålderskris? -De är fast i tonåren.


Vad är en mans definition på en romantisk kväll? -Sex.


Vad har män och kvinnor gemensamt? -Ingen utav dem litar på män.


Vad hatar män att få höra när de har sex? -Älskling, jag är hemma nu!


Varför älskar män BMW? -De kan stava till namnet.


Män behöver både värme & ömhet. -däng dem i elementet :)





Status

Sitter och kollar igenom lite bilder från en fotning. Några bilder blev riktigt bra och jag funderar på att lägga upp några faktiskt :) Men vi får se, jag vill ju inte lägga upp för mycket, men ändå, det är min blogg och jag borde få göra som jag vill

Åh nu är ju Top Model på trean!!

Lila

Jag måste hitta på en bra praktik plats, men jag vet verkligen inte vart jag ska leta. Skulle så gärna vilja få göra något som jag gillar och kan, men ett slavjobb är ju det man brukar få som apu. Suck säger jag bara.

Ska kanske på en spelning ikväll, låter lite halv spännande tycker jag själv, men vi får se hur det blir med det. I will keep in touch my lovers

Och nu

Nu kanske jag sitter vid bordet, läser tidningen och äter lite mackor. Eller så sover jag. Antinger eller liksom, vilket som så är det nice

Visste du

att nu ligger jag o sover. Det känns nice

Eh idag var det då

Så, today då. Var hemma o småpluggade och fixade med olika saker. Tänkte en del också som jag har som vana att göra. Sen helt plötsligt ringer Hareg o säger, vi ses i skolan fem va?

PANIIIK!!!!!

Hur fan kunde jag ha glömt det?! Jag har skrivit upp det på datorn och jag hade det som en anteckning i mobilen som lät idag och jag såg det. Sen fanns den kvar så jag såg den på mobilen hela tiden. Hur f a n kunde jag då vara helt oförberedd när hon ringde 25 minuter över fyra? Jag fattar det verkligen inte...

Men jag lyckade iaf duscha av toppen av huvudet och skrika på min bror och packa ner kameran (+ då ladda över bilder till usb och ta bort dem från kameran) och sen sätta mig i bilen. Jo jag hann även byta kläder! Men helt osminkad så åkte vi iväg. Jag trodde ju jag kunde sminka mig med lampan tänd i bilen men nej, den funkade inte haha! Så jag satt med mobilen och lös. Bara så ni vet, det är inte lätt. Men efter mycket svärande så kom vi fram runt halv sex till skolan. Och när jag tittade mig i spegeln i skolan så såg det okej ut. Fungerande liksom. Ska kanske börja sminka mig på bussen. Fast det skulle vara lite pinsamt, dålig idé.

Men väl i skolan så kunde Hareg inte komma så jag fick gå runt själv och fota och prata med lite folk. Hittade Julia från klassen i ett rum där hon stod o pratade med elever som vill börja på skolan. Det var lite gulligt. Sen har jag pratat med massa lärare + biträdande rektorn. Kändes coolt. Och fick veta att en lärare ska öppna foto företag. Ska nog smöra in mig lite hos honom haha ;)

Det som var tråkigt var att jag missade stadsbussarna och även lantisbussen... Men jag ringde Kristina då och vi snackade ett bra tag om allt möjligt. Fick faktiskt veta några riktigt roliga och väldigt spännande saker... mohaha säger jag bara. Det är tur att jag är en snäll människa. Jag skulle aldrig avslöja andra hemligheter eller berätta vidare saker jag har fått höra om andra. Ni fattar inte mina vänner sån tur ni har.

Så nu är jag hemma igen. Sitter framför datorn igen. Funderar på om jag inte borde gå o kissa... Så är det med det. Gå och plugga med er nu så hörs vi sen!




Så här såg jag inte ut idag, men det var ungefär så här suddigt när jag sminkade mig.

Kojo

Idag säger jag välkommen Kojo till värmen i denna blogg. Här kan du läsa och se alla mina små påhitt och hyss. Typ. Haha nej men hej Kojo! :)




Se till att skaffa en blogg, okej? Duktig flicka.


-

 Dream your dreams with open eyes and make them come true.


Haha

"Ska vi leka trollkarl? Vi har sex och sen försvinner du".

Citat snott från Egoina

Så vart det

Hemma. Trött. Kall. Blöt i håret. Hungrig. Ont i kroppen. Känner mig skitig och måste kissa. Lyckad kombo noooot haha.

Kom hem för ett tag sen, slog på datorn innan jag gick o kissa, och jag är kissnödig. Det är sjukt. Sjuuuuukt säger jag haha. Men aah blev ingen Hareg men det blev mat på Max. Men spillde inget!!!

Lyckades däremot virra till det för stackarn i kassan när jag gick o hämtade läsk och hon la upp en ny mugg. Sen när jag ställt min mugg där så blev det helt fel och hon hade redan massa kunder som stod o var sur på henne och hon läste på kvittot med förtvivlad min. Sen tar hon försiktigt bort den tomma muggen och kollar liksom ut på alla kunder för att se om någon reagerade på att hon gjorde fel. När ingen gjorde det så blev hon lite nöjd och slängde upp dippen på brickan också. Men hon räkade lägga upp fel dipp på någons efter det o fick skäll igen hehe. Tyckte synd om henne men hade fått vänta i typ en kvart så orkade inte bry mig. Mean.

Nu ska jag gå o hjälpa till med maten. Men först kissa. Nu vet ni


Just nu

springer jag ut i friska luften. Drar ett djup andetag, sen ett till. Märker hur kallt det är och stänger till jacka lite mera. Ler sen och märker att folk titar på mig. Ler lite extra för jag är knäpp, sen drar jag till Hareg.



Så, det var lite av min dag, tror jag. Hör av mig senare och berättar kanske mera. Om jag känner för det haha

Just nu

har jag ont i ryggen och längtar tills dagen är över. Ska förbi Hareg då och middag hos henne. Även övernattning med kuddkrig, så nice haha!

Just nu

har jag spillt dressing över mig.... nice. Försöker få bort det men det blir en fläck. Fuck

Just nu

har jag nog lunch, hoppas det. Och jag sitter nog på Max och äter orginalmål. Kanske har jag även köpt garlic dip och mossarellasticks, beror på hur hungrig jag är.

Just nu

har jag kommit upp ur hissen men ser att jag har tagit upp lite fel saker, det är bara att åka ner igen haha


Just nu

har jag nog fått ta hissen ner på lagret. Ska säkert hämta upp massa snygga tröjor o toppar.

Just nu

har jag förhoppningsvis kommit in på min praktik

Its true, or I belive so

I morgon kan ni räkna med bra uppdatering. Iaf om tidsinställningen funkar, annars blir det inga uppdateringar what so ever innan kl... halv 6 kanske? Så nu vet ni det :)

Ska sova nu, natti.

 

Dröm nu sött om mig.

Diska tavlan

Efter en god måltid, vad förstör mest om inte att diska. Uff så tråkigt och jag får nästan alltid göra det känns det som. Bara för jag är minstingen liksom. Aja, ska göra det nu och sen duscha sen ska jag försöka få tag på bästisen, om inte det kommer upp en akut tavel-kris.

Ah juste, har satt upp tavlor idag i köket, sex st och det blir så mycket rabalder bara över det! Så de ska hänga rakt så då ska man ha vattenpass, så hittar man inte det vattenpasset. Då ska man leta upp nån lasergrej som inte riktigt fungerar och haha så fortsätter det i all oändlighet. Det är ett mirakel att vi ens lagade mat idag, så lång tid det tog att sätta upp tavlorna haha.

Aja, ska iväg nu hörs senare lovers <3


(Asså varför skriver man lovers? Hoppas att alla som gör det är lite ironiska som mig)




Här är två av fotona som jag tagit som vi har som tavlor nu :)

Rouge



Jag måste verkligen köpa lösögonfransar. Kolla bara hur fint det blir med fransar, färg på kinderna och lite läppglans.


(det här är en såå snodd bild från facebook så tyyyst om det. okej?)

Zac Stamos

Kollade runt på tv och hamnade på Fullt hus. Har nästan aldrig sett den serien men visste om att Olsson tvillingarna spela med där så jag tänkte att jag skulle kolla vidare. Sen ser jag en kille och jag trodde verkligen det var Zac Efron! Sen kom jag på att det inte alls skulle funka, killen i serien var ju liksom vuxen, Zac var väl inte ens född eller bara en liten skit då. Men jag var ju tvungen att kolla upp det sen och han i serien hette John Stamos. Jag tycker verkligen att de är skitlika, kolla själva






Visst är dom lika?

True true

Life isn't about finding yourself, life is about creating yourself.


Okänd

Sitter och kollar på Bartenderskolan. Sjukt program. Men skulle vara coolt att få vara där en vecka, en månad skulle jag aldrig orka med. Fattar inte hur någon egentligen vill vara med i såna där tv serier. Fast blir man lite känd så kanske många vill. Man har ju hört heller ökänd än okänd. Dont think so man.
Man måste ju kunna stå för vem man är, inte leka pajas, bara för att få 15 min i ljuset.

Kass klass

Typiskt min klass. Blir ingen maskerad och det blir endast två tjejer, två till funderar på att dyka upp, men det blir nog inte av. Just nu är jag inte så taggad, men det är ändå klassen, söta goa klassen. Eller? Haha nej men jag kör ändå, om det är tråkigt kan jag alltid dra, eeenkelt.

Men tro inte att jag inte gillar min klass, eller att jag inte klarar av att vara med killarna för så är det inte! :)


Åhh jag önskar lycka till till alla mina tjejer som är ute idag. Hoppas ni får det riktigt kul och jag vill höra alla detaljer sen! Love my friends <3

Random, Harry o jag

Haha det är komiskt, kollar igenom bloggen och allt jag ser är lite random bilder, foton på mig och sen på Harry! Man kan ju tro att jag inte har några andra vänner. Grejen är väl att jag inte snackar blogg med dom, Harry var ju den som tjatade att jag skulle fixa blogg så vi snackar ju om det. Tänkte tillochmed fråga om jag skulle ta kort på fikat och maten igår, men sen hörde jag hur dumt det lät så jag lät bli haha. Men kanske lite andra bilder ska upp, inte för att jag och Harry är så hemska att titta på då, men för omväxlings skull.

Like it? U love it.



Här är en bild på mina mattepapper som omväxling. Naaw


Och en suddig nyckelpiga. Naaw ggr 2 

Hareg är busig

Hahahaa Hareg kommer in, tar ett par cymbaler eller dom där sakerna man har i ett trumset som inte är trummor. De som man kan slå ihop ni vet. M hon tar dom och säger leende till mig, ska jag slå ihop domhär? Neej hehe skrattar jag. Jooo säger hon och ser riktigt lurig ut.

Hon gör det lite smått sen får hon ett ondskefullt leende och går iväg ut. Efter ett tag så hör jag hur cymbalerna smälls ihop riktigt hårt och snart kommer Harry in igen och lämnar snabbt cymbalerna.

Hon tittar på mig med skratt i ögonen och säger, tror du jag är hatad? Sen skyndar hon ut igen.


Haha Hareg är så knäpp, hur skulle skolan vara utan henne när hon springer runt och skapar oreda i skolan?!




Flugornas herre

Har nyss kollat på Flugorna Herre på psykologin. Hemskt det som hände, jag undrar om det verkligen skulle kunna bli sådär. Men orkar inte spåna om det här iaf, ska typ skriva och förklara filmen och förklara ca 20 ord...

Kognitiv dissonas, status, naturlig grupp, primär grupp, sekundär grupp, roll, grupptryck, negativa sanktioner och massa mera.

Har ingen aning om vad allt är eller betyger så ska kolla upp det nu, hörs sen!

To pirat or not

Ååh ju dumt. Jag ska på maskerad i morgon. Fast det kanske inte är maskerad, alla säger olika! Och det är med klassen då, och tonåringar är så jobbiga, aldrig kan dom bestämma sig hur dom ska ha det. Först ska dom komma, sen ska dom det inte. Sen ska dom komma men inte utklädda, sen inte alls....

Haha jag blir så lack på det!


Sen måste jag säga en annan sak.... Jag vet inte vad jag ska ha på mig. Its true. Jag har ju pirathatten o det där, men om det inte är maskerad, då vill inte jag komma med det där o ba Heeeeej klassen, nu kööör vi!!! Det känns lite B haha.

Så, to go or not. To dress like a pirat or not.


11-11

Idag slutade jag tidigt. Eeh jo. Typ. Jag slutade tidigt och åkte ner på stan med Hareg iaf.

Vi går till Max då och äter. Det var såå gott! Vi har inte ätit tillsammans på länge så vi skrattade o busade jättemycket och hade verkligen kul. Sen går vi runt en kvart på stan innan vi bestämmer oss för att göra en grej. En grej som var lite onödig för vi just ätit, men vi ville ändå. Gissa vad det var.


Vi gick och fika. HAHAHAA jag fattar inte hur fan vi tänkte där, vi är inte kloka! Efter 20 att vi ätit på Max så satt vi då på ett cafe med varsin tårtbit. Och det roligaste var att vi inte kunde sluta skratta, jag kunde inte det iaf. För det är en kul sak med mig, jag skrattar typ jämt. Åt nästan ingenting. Så det är lätt att umgås med mig och att roa mig ;)

Så nu tänkte jag fixa mig i ordning för jag ska kanske iväg och bli fotad, jag ska ringa och höra nu hur det blir. Vi hörs senare lovers <3


    


Livet är för kort för att inte unna sig en lång fika

Snart ska jag sätta mig framför tvn och kolla på House. På en skala 1 till 10 är det 12. Iaf när det är ett bra avsnitt :)

Är även hungrig... jag går ju dock på en diet så det är lite regler med vad jag får och inte får äta. Den här dieten är den bästa jag haft och den får mig att må bra. Den går ut på att äta vad du vill, när du vill! Skit i att räkna kalorier, skit i vad som tidningarna skriver. Ät det du vill äta, men ät för gus skull inte skräpmat varje dag. Det finns ju ändå något som heter sunt förnuft och det hoppas jag verkligen alla vet vad det är och kan följa det. Så snälla, unna dig en fika med dina vänner när du vill och tänk på att livet är för kort för att inte unna sig en lång fika. Det är ett av mina motton, om ni undrade då ;)




Fika <3


Plus

Jag trodde verkligen den här dagen skulle bli skit, men så fel jag hadde. Jag hittade en gammal jacka som jag kunde ha idag som ser helt okej ut och som är varm <3 så jag frös inget idag, stort plus haha. Sen kom min vän Juli på samma buss som mig så vi snackade massa, skitkul. Vi hade dock inget Internet i skolan och en astråkig lektion, men det gjorde inte så mycket, alla satt ändå ute i sofforna haha.

Jag har även kunnat halvprata med en tjej i klassen som det har varit spänt mellan, skitbra det med. Och klassen hade en hel del knäppa saker för sig idag. En kille blev biten av två olika tjejer, folk välte soffor, masserade varandra (typ), gick ner i spagat, dansade och bara knäppade sig i allmänhet.

Och jag slutade även tidigare, ett stort plus där med. Tänk vilken tur att jag gick till skolan ändå, hade faktiskt riktigt kul :)


Smiiiile for the camera

Guess

Gissa vilket ansikte jag använder utåt


Stress

Behövde bara skriva av mig lite här under, inget viktigt att läsa. Snön faller stadigt utanför mitt fönster. Jippie. Not.

Just nu är en av dom stressigaste tiderna på året för mig. Why you ask? Because min pappa jobbar inom snöröjningen och nu när snön väl kommit hit så kommer det vara väldigt stressigt hemma. De ringer dygnet runt och han måste åka iväg direkt då. Så när ska vi äta mat, hmm kanske kan vi ha den klar om en halvtimme så pappa hinner äta. Nej, 5 min innan maten är klar så ringer dom honom. Ska vi kolla på en film? Efter en kvart ringer dom. Åka till Ikea, tänk om dom ringer. Slipa en vägg, tänk om dom ringer.

Ja, ni fattar nog vad jag menar. Så när dom ringer så rusas det till telefonen, sen vidare till köket där kaffet måste kokas och hällas i termos, macka ska med och kanske lite mat. Är det natt så behövs ju frukost till morgonen och mat till dagen. Sen ska rätt kläder på och snabbt ut till bilen. Shit, då har han glömt plånbok/snus/vattenflaska/nycklar/matlåda. Ja det det blir väldigt stressigt och man bara väntar på att dom ska ringa liksom. Det blir som att man inte riktigt slappnar av.

Och om någon ringde kl 4 på natten, skulle inte ni bli lite griniga? Det hände i natt och jag hade skitsvårt att somna om. Så självklart glömde jag bort ett möte och en uppgift jag hade, känns riktigt dåligt av mig. Men jag blir stressad av min pappa som är stressad för sitt jobb. Det är konstigt hur det där är, att en enda person kan stressa upp en så mycket.

Oj så klagande det lät nu då. Men det är jobbigt i en familj att ta hänsyn till alla. Och om en person går runt och är stressad 24/7 så blir resten av familjen påverkad, det är inte konstigt med det. Att jag sen är minstingen som vill hålla alla på bra humör och hjälpa till överallt gör att jag ibland glömmer bort att stanna upp och tänka efter vad jag egentligen borde göra. Som att öva poser, läxor, uppgifter, maten och massa annat. En stor sak är vänner, jag blir så stressad att jag ska hjälpa till hemma att jag inte får tid eller ... jag vet inte hur jag ska förklara det. Jag på något sätt glömmer bort att jag måste finnas som vän för andra eftersom jag bara fokuserar på det här hemma och jag glömmer även bort mig själv... Uff psykologi säger jag bara.

Ledsen tjej

Fick nyss ett mejl om att jag är leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedig i morgon!!

Sen såg jag att det bara var på eftermiddagen....

Och jag har matte c på förmiddagen.


Är inte glad, känner ångest och undrar varför i hela fridens namn jag valde matte c!!! :(

Anyhow

Hmm det går inte att ladda upp bilder för mig just nu. Är det fel på blogg.se då eller mitt internet?

Anyhow så är det här ett tidsinställt inlägg, tänkte att jag skulle prova det eftersom jag snackade om det igår i telefon, so here we go.

Har dock inget kul att skriva...

Här kommer en bild som jag kopierade från facebook i stället. Njut av den, eller nåt. Ha det bra iaf!



Now

Pratar med bästis på msn.


+ billigt
+ kul
+ skvaller pratas
+ kan söka saker/personer på internet samtidigt


- dåligt ljud
- man liksom svävar bort från samtalet eftersom man inte kan låta bli att läsa bloggar/skriva blogginlägg... 




Aah hade problem med att hitta hörlurarna först också...

Vem är Jennie?

Så vem är det som driver den här härliga bloggen? Lite kort info kommer här.


Jag heter Jennie och är 18 år. Jag går sista året på ett gymnasium i Uppsala och jag längtar verkligen till studenten då planen är att jag ska åka till London! Så en kreativ tjej med stort hjärta och galen humor har ni här.


Förutom att gå i skolan, fika, umgås med vänner och allt möjligt så är jag modell. Jag har alltid gillat att stå framför kameran och har även försökt fota en hel del själv. Jag lägger kanske upp några modell foton ibland,  men eftersom jag inte vill bli allt för igenkänd så tänker jag inte lägga upp allt. För hur ofta hör man inte bloggare och modeller som har problem med fans? Haha jag kanske oroar mig i onödan, men hellre safe then sorry ;)


Foton som jag själv har tagit kommer jag lägga upp mera av eftersom det här ändå är något av en dagbok som jag ska kunna kolla tillbaka på om några år, ja om några månader bara. Man glömmer så lätt vad som har hänt, så jag skriver in det mesta här för att ha som stödminne eller liknande.


 Så om ni vill följa mitt liv så varsågoda, jag bjuder gärna på det om jag får er att skratta.




Igår 2


Igår


Det är så här man fikar på riktigt




Haha <3

Ny header, igen

Nu har jag fixat en ny header, säg wow.

Det är kul att bara leka i photoshop tycker jag, det finns så mycket man kan göra. Undra om man skulle tröttna på det om man skulle jobba med det? Det tål att tänkas på...


Bara för att jag veeet att ni vill se mina headers ;)



I love my bästis

Vet ni att jag älskar att ha en bästis? Idag var jag i akut behov av en vän och smsade fort till några. Efter nån minut så ringer bästisen upp mig och frågar direkt vad det är, hon hade märkt att det var något på tok, bara genom att läsa mitt sms (!) Så hon var på väg till stan, perfekt för mig. Jag hoppade på första bästa buss så möttes vi på stan och snackade.

Det roliga är att vi blev båda fett deppiga, men det gjorde ändå inget. Vi behövde få vara lite deppiga utan att någon dömer oss, vi vet ju redan att vi annars har skitkul ihop och att vi är bäst. En dag av deppigt prat förstör liksom inte det. Griniga och sura klagade vi över mycket i våra liv. Jag klagade iaf extremt mycket haha. Men när annars ska man göra det?

Så, igen, jag älskar att ha en bästis som finns där för mig när jag verkligen behöver det. Som direkt förstod att allt inte var bra. Vi kan prata om typ allt och vi har kul ihop, även om vi inte skrattar hela tiden (men oftast gör vi det)


Tack för att du finns bästis <3


Lycka, att hitta borttappade örhängen

Lycka! Jag hittade precis mina gamla favoritörhängen! Åh som jag har letat efter dem, trodde jag hade letat överallt, i jackor, skrin, lådor och väskor. Men vart var dom då, jo bakom en liten flik typ i en datorväska som jag inte använt på ca ett halvår...

Så det kanske lönar sig att städa ibland? Ska rensa vidare så får vi se vad jag hittar mera!

Kamera kamel



Här är jag igår, typ. Fotade blommor som ska bli till tavlor, kanske lägger upp några bilder senare om jag hinner fixa klart några. Later dudes

Tattoos


Tumblr_l5lcau2gbv1qbibaqo1_500_largeTumblr_l80k89zohw1qbr7zlo1_500_largeTumblr_l9n57n5edb1qcu2kao1_500_largeTumblr_laotatzzt01qzeqeno1_500_large

Några finare än andra, vissa är inte alls rätt, vill bara ha lite idéer.

Fiskarna

Drömmar om resor och fjärran horisonter tar upp mycket av fiskarnas tid kommande vecka. Du ser även på ditt liv ur ett större perspektiv vilket gör att du inser dina begränsningar samtidigt som du blir mer säker på var du ska lägga din styrka och kreativitet. Du kan känna att du är på väg in i en ny period av ditt liv, men var inte rädd för att bryta ett tryggt mönster, vissa saker behöver ta slut för att du ska kunna gå vidare. Detta är en lyckosam period även om du inte känner eller kan ta på det just nu! 


Det är läskigt hur mycket sånt här kan stämma ibland. Men visst, man anpassa sig lite så det ska passa bättre, men fuck it for Chris, det stämmer. Och om det nu är en lyckosam period så ska jag verkligen försöka ta vara på det!


En sak till bara




Åååhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

Morgon

Jag vaknade just, första gången på evigheter som jag har sovit så här länge och jag älskar det! Jag kommer bli en morgonmänniska är jag lite smått rädd för. Det betyder att jag kommer somna tidigt framför tvn eller gå hem tidigt från fester. Sen kommer jag alltid vakna först och inte kunna somna om. Fatta att jag aldrig kommer få frukost på sängen eftersom jag alltid kommer vakna innan alla andra!

Jaa.... lite tankar som kretsar i mitt huvude en morgon som denna haha.


Jag funderar på om jag borde ta upp kontakten med en fd vän, eller det var knappt en vän från början. Grejen är att den tjejen är extremt egoistisk, men låtsas vara din bästa vän, ni vet säkert den typen. Men jag borde släppa det och släppa hatet som jag känt nu i ca tre års tid mot henne. Men om jag släpper det kommer det kännas konstigt och att sen försöka vara vän eller något liknande med en så falsk person, det kommer nog inte funka. Jag hatar falska personer. Men jag kanske kan begrava stridsyxan... kanske... jag ska fundera på det där. För som jag sagt innan, med en vän som henne behövde jag inga fiender. Undra om det fortfarande stämmer....




Hur gott? Okej... jag är nog lite sugen på frukost just nu... iväg mot köket!

Jennie

Jenny eller Jennie är ett kvinnonamn och är en engelsk kortform av Johanna och en smekform av Jane, med betydelsen Gud har förbarmat sig. Kan även vara en smeknamnsform för Jennifer. En annan variant på Jenny är Jennika.

Namnet har använts i Sverige sedan 1767.

Jenny var en av kometerna på namntoppen under 1980-talet. Därefter har trenden vänt neråt. 31 december 2005 fanns det totalt 47 245 personer i Sverige med namnet, varav 31 390 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 393 flickor namnet, varav 102 fick det som tilltalsnamn.

Namnsdag 6 oktober.


Yesterday

Igår, igår, igår... haha ja det var en väldigt speciell dag igår. Mycket hände, en det extremt roliga saker, en del chockerande saker och ni vet, saker som händer när man är ute.

Men, hur kul jag än hade så fick jag betala ett pris för det märkte jag i morse när jag vaknade hos fina Hareg. Jag hade feber och ont i hals + lite öron. Om min halsfluss kommer tillbaka så blir jag så jävla förbannad. Visst jag var ute men jag drack en cider under 4 timmar, jag smuttade alltså lite då och då på samma cider. Och jag gjorde inget dumt heller, så varför ska jag bli straffad? Jag har vänner som alltid tänjer på gränserna, som alltid ska ta ett steg till. Blir dom någonsinn straffade? Nej, oftast inte. Jag förstår inte vad det är med mig, så fort jag gör nåt lite vågat eller dumt så åker jag fast eller blir straffad på något sätt. Det känns så orättvist att jag aldrig kan få göra som jag vill, att jag alltid måste vara lilla snälla jag liksom.

Visst, jag har inget problem med att följa regler eller andra personer, jag är bekväm av mig och låter gärna andra bestämma, till en viss grad. När jag känner att nejnej, det här går inte så säger jag alltid till, ibland går det bra, men ibland inte. Så därför dras jag ofta med när andra hittar på saker, på gott och ont.

Men iaf, jag vaknade, mådde skit, som en råtta. Så jag tog mig upp och drack vatten, tog tabletter, läste i en körbok och försökte må bättre. Men nej, det ville inte släppa. Harry sov fortfarande, lyckosten haha, så jag tog till slut en (två) buss hem och väl hemma har jag lagt mig framför tvn och bara tagit det lugnt. Jag hoppas verkligen att jag ska må bättre senare idag.







Jag finns kvar här, men jag är inte alltid den bästa personen, ingen är det. Jag älskar dig <3

Pirat


Min bror är lajvare, för min del betyder det att han har massor massor av roliga saker. Jag var uppe på hans rum nyss o kollade efter något roligt att ha på mig på en maskerad och jag fastnade direkt för en pirathatt! Ni vet en sån svart med tre kanter?


Min hatt den har tre kanter, tre kanter har min hatt. Och har den ej tre kanter så är det ej min hatt.


Jo, den låten började jag nyss nynna på....

Iaf, så jag hittade hatten, ett coolt skärp, en väska/pung, en visselpipa i metall och som grädden på moset, en dolk! Haha det kommer bli kul att dra fram den på festen och... ja nåt hittar jag nog på. Och till det så är det ju bara att ta svarta byxor eller kjol och en vit skjorta. Kanske en röd sjal och lite svart smink, sen är jag klar. Jag är lite för taggad på att klä ut mig, men fan, man lever bara en gång!


Så nu ska jag fixa en flaska rom, en papegoja och en ögonlapp. Eller är det att överdriva?


Och Hareg, lycka till idag med körningen! <3




Perfekt att ha på axeln, visst?

Feathers



light as a feather


Oh happy day

JJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


*Glädje hopp* JA JIPPIE HALLELUJAH!!!!! *Hopp hopp*


Här kan ni tänka er Hallelujah sången och Oh happy day och alla storslagna sånger ni kan tänka er, alla utstrålar hopp och glädje och styrka och bara... livet!!



Och varför allt detta?


U know why??


För jag har inte ont i halsen idag!!! :D





smiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiile


Harry photoshop

Åh jag kan inte sluta skratta! Kolla bara på den här bilden, den är så fel hela den. Men jag kunde bara inte låta bli att göra om henne. Oops haha




Jag vet att det inte är perfekt, men jag hade kul. Och tyvärr så blir bilden sämre på bloggen även. Men jaja, hoppas ni också ser det komiska ;)




Aah, så är hon annars då, typ <3

The eyes



Höll på att glömma att jag skulle visa er hur sminkningen blev!

Här är iaf några av ögonen :)

.



Bra eller dålig?

RSS 2.0