o.o

Tumblr_l9j9c2ip8k1qdponro1_500_largeTumblr_lj2rtqnuo41qdmxq0o1_400_large5582415454_2910ce0904_z_largeTumblr_lh1pnjoghf1qd0ozlo1_500_largeKta52_large

¨

I dont need you but I want you in one way but hate you in an other... Smutt.


Stör mig grovt på människor men försöker låta det rinna av mig. Men känner nog att jag behöver en rejäl pratstund med någon snart annars kommer jag bli hysterisk. Sådär lite smått liksom. Eller skit mycket jättehemskt.
Den som lever får se.

Tumblr_ljcmb7gxti1qb8vlvo1_500_large

´

Tumblr_leh94wz55g1qabj53o1_500_large

Just do it.

Varmt och härligt i solen nu men känner mig stressad av alla rester som jag har. Det blir en ordentlig skolvecka för mig nu.... Suck

lysande

Uppfylld med positiva känslor just nu. Även om inte allt är bra så är det de där stunderna som verkligen gör dagen. Eller livet. Vet inte riktigt, är bara lite sådär smålycklig. Härligt att känna hur det pirrar lite smått i hela kroppen av... hopp? Nja nä inte hopp... förväntan? Nä... av tankar och känslor av något slag.



två äpplen

Mina föräldrar sa såhär till mig nyss.

Hej, hade du kul igår?
Ja.
Mår du bra då?
Ja.
Aha... synd.
?!

Haha vems föräldrar säger så?

Men igår, snabbt in och köpa läsk när jag väl kom in till stan, vänta på Hareg och sen iväg för att köpa mat på bk. Efter några sms från L så var det dags att röra sig till honom. Väl där så var det fullt runt bordet där alla körde ett seeegt ölspel, men vi trängde in en stol som vi fick dela på. Men det var mysig stämning mellan folket som alla, nästan, kände varandra och jag är en sån sucker för sånt. Hareg drog efter ett tag med en colamugg fylld med vodka och sprite, sen försökte jag höra av mig till henne när jag drog in mot stan men fick inget svar. Gotta call her.
Men ja, jag blev ensam med massa folk och försökte socialisera (?) mig med dem. Vi samlades snart runt en vattenpipa och alla försökte göra ringar. L som är så stolt över att han aldrig haft en tänd cigg i munnen kunde allt röka ändå.

Jag hann tillochmed med ett litet deeptalk, hehe. Men sen blev det lite knäppt med bussen så jag fick vara på stan i 45 min för att vänta på min buss. Försökte få tag på Hareg då men gick inte så bra. Men jag satte mig så att jag kunde se massa folk och skrattade åt hur de pratade om olika saker och hur de gick. Fulla kan inte gå för fem öre. Blev även tilltalad av en kille som tyckte det var jobbigt med fullt folk som man behövde hålla koll på och snacka med, jag höll med så han blev skitglad och önskade mig glad påsk. 
Men ja, nu blev det mycket info, men jag gillar tanken på att kunna gå tillbaka och läsa det här någon annan dag eller nåt.  

hof



Är fixad med lockar som jag inte är nöjd med och funderar på om jag ska dra fram en gammal grön väst bara för att dra ner det tjejiga och fjompiga i min look nu. Ska till en påskfest är det tänkt, men vet inte riktigt hur det kommer bli. Men nåt kul blir det, måste bli, så som jag kämpat med mitt hår. Bah så ni vet.

'

m
Tumblr_ljds8ztor51qeti65o1_500_largeTumblr_lk1kpzgfcd1qcneb2o1_500_large154299_10150089668710589_177520415588_7642460_7091431_n_largeTumblr_lih3hlo8uc1qcy166o1_500_largeTumblr_lk1s9df7ci1qd0axvo1_500_largeTumblr_lhx04julnw1qc8yjdo1_500_largeTumblr_lk0cmureik1qhsufdo1_500_largee

pics

Tumblr_lg0ewhqspz1qckn6xo1_500_largeTumblr_lj3ifx0qn71qfen29o1_500_largeTumblr_ljpc3nsash1qbvnkfo1_500_large_large207461_10150547159545191_874745190_18198655_5759428_n_large

face!

Tänker på er tjejer som är ute ikväll och tycker killarna är liiite för på. Här har ni en bra video, nej ett jävligt bra tips!




... ja jag kommer göra minen, ingen tvekan.

o


#

Tja tja bloggen. Läxor är tråkigt men har man tur så hittar man bra musik att lyssna på. Måste ta och bestämma mig hur jag ska göra med lite saker, men det är så svårt!

Något annat man ska göra är att se folk som de är, alla har fel och brister. Man kan inte helgonförklara någon, men inte heller döma ut någon helt. Ge någon ett nytt försök, kanske inte varje gång de vill men när du vill det. Man får ut olika saker ur olika människor. Men du bestämmer när du vill ge personen i fråga ett nytt försök. Bara man gör det någon gång. Fint, vackert. Nu kastar jag in lite random saker! Bäst <3








dance

we wanna make the wooorld dance
forget about the pricetaaag

Har åkt runt hela helgen med Hareg i hennes lilla bil som hon lånat. Vi körde till Kista och dagen efter till Stockholm lite snabbt. Jag fick agera gps och jag lärde mig att H inte har så bra lokalsinne, riktigt kul! Dancehall har pumpats i bilen och även tre Abba låtar!
En härlig helg med massor av otyg som hänt och gjorts!

Nu försöker jag fixa uppslag i pdf men det vill sig inte riktigt, får googla runt lite mera...


En felsväng så hamnade vi vid Globen.... ops

Tumblr_lhvi5lijja1qg29d7o1_500_largeL_large

!

jävla speljävel!
fanihelvetetsjävlaskitspel
ååååååååååååååååååååh

Så skrev jag nyss till Hareg, hon svarade med, ja gissa vad, hon skrattade åt mig. Snällt...


Hareg är annars rätt så bra, hon har tagit körkort nu! Så hon har fixat fram en bil till i morgon så hon ska hämta upp mig vid typ halv tio så ska vi åka runt lite och sen till skolan där vi har prov. På samhällsekonomi. Kul. Och vi kan plugga på det genom nåt jävla spel, därav utbrottet ovan. Men kommer nog bli nice, mycket är nice nu och även väldigt onice men fan, livet är så. Om det inte fanns pissiga dagar skulle man inte uppskatta de där riktigt fina dagarna eller ens stunderna! Åh de fina stunderna <3

dosa

Var ut igår med Hareg och det var nice. Konstaterade än en gång att jag är fan viking. Träffade även jb folk, det är så kul när jag faktiskt känner lite folk ute, jag gjorde aldrig det förut men nu jävlar träffar man alltid någon som man känner iaf, skitkul! Haha det är inte svårt att få mig glad iaf.

Aja, snackade nyss med H på fb chatten och skulle just skriva en kul grej men hon loggade ut, får väl lov att ringa henne sen. Ska bara äta först. Mmm mat......

Fick även ta med mig en snusdosa hem. Det var väldigt random...

Tumblr_lj03auut2z1qgyfb6o1_500_largeTumblr_lj8dvcfvpb1qb48mdo1_500_largeTumblr_licdu40lmp1qzq1jio1_500_largeHerokid-05_large

y



Muuuuuuuuuusik <3
ska lägga upp lite bra låtar snart


lumberjack

Kom just in efter att ha varit ute och gått i exakt en timme. Blev riktigt förvånad när jag kollade på klockan när jag kom hem och såg att det verkligen gått exakt en timme, jag är ju bara bäst som lyckades fixa det!

Iaf så lyckades jag få in lite musik på mobilen så jag kunde sjunga med i låtar när jag var mitt i skogen och även dansa lite. Jag höll just på med ett riktigt bra nummer med dans och sång när jag plötsligt hör något, ett knak. Jag slutar sjunga och vänder mig mot ljudet och ser en skogsmaskin och massa skogsarbetare som jobbar. Så ja, jag slutade sjunga och dansa och skyndade mig i stället förbi dem, såg att några kollade på mig och skrattade lite, men de hade bara sett mig dansa lite eftersom de kunde inte höra mig sjunga. Så, vafan, kul att de fick sig ett skratt åt en knäpp tjej som springer runt och dansar mitt ute i buschen. Jag bjuder gärna på det!



nanana

Det blev halv 1 så det är nice. Tror iaf jag kommer hinna med bussen och så, men borde kanske börja fixa nåt annars kommer jag stå där i sista minuten och göra allt. Inte nice.


Tumblr_lj628z2cy31qds32zo1_500_large

;

Antingen så ska jag vara kl 8 på stan i morgon eller halv 1... vet inte hur det blir men det blir nog bra ändå. Typ. Måste bara veta hur det blir och kolla buss, sen är det lugnt. Så nu vet ni.


Tumblr_listfay8f81qga6hdo1_400_large

i

Whoop whoop everybody is on the train!

Hmm känner lite för att ha en flippvecka... Om jag hette Hareg hade jag skrivit typ krriiii!!! eller nåt nu, men nä jag nöjer mig med att fnittra lite för mig själv och smida lite planer...


Cute,dance,giraffe,happy,like,dancing-8f22d575d3ebf7d214defe65119ed7fc_h_large4146833_large

eeh...

Har nyligen blivit lurad till att acceptera en kille från Gambia på facebook. Han tycker att jag är söt. Kan visa vad han skrivit till mig i ett meddelande: 

hi girl u look so cute i want to be friend with u will u be my friend i will love to be friend u cuttie

Mm gulligt va? Så tack så hjärtligt Hareg, för att du bad mig bli vän med honom eftersom det var en god vän till dig, att det skulle vara oartigt eftersom du ska tillbaka dit senare. Själv är jag lika dum och godtrogen som vanligt så jag hjälper ju min vän så inte hon ska se dålig ut inför honom och hans släkt. Men nä, gick ju inte riktigt som planerat.
Hur dumpar man en gambians kille på bästa sätt?


mehehe

Känner mig sjukt otaggad på allt idag. ALLT! Och hehe ja rummet är kaos och har skolarbete att fixa och bah bläääh hehe. Ah jo, jag skrattar ändå. Hehe knäpp jag är. Borde ta tag i något eller göra något, men de, dom, dedära, är tråkiga. Orkobah inte med dom, finns några jag skulle orka med att träffa nu, men omständigheten avskräckar mig. He he....


happ

Träffade Kriso igår, fikade och hade mission när vi letade efter ett ställe som hade tid att ta hål i mitt öra men det failade... Men vi har skakat på att vi ska fixa det nästa vecka, vet inte om jag ska tycka att det är skitkul eller bara vara rädd för att det kommer göra ont... Lite av båda är jag nog haha.

Annars så har veckan flytit på bra. Fick agera fotograf igår också! Tre killar ur klassen skulle ta kort på sig själva till lite propaganda bilder och hade bett estetläraren om hjälp. Men när han såg mig i trappan så lassade han över allt på mig, jag ska tillochmed photoshopa klart allt tyckte han, killarna kollade lite förvånat mellan mig och honom och undrade om jag verkligen skulle klara av det. Visst sa jag och iväg bar det till närmaste vita vägg. Det blev riktigt random och kul! Har fixat klart tre bilder, men funderar på om jag ska göra lite specialeffekter på dem, det skulle bli lite coolt tror jag. Ska se vad jag kan hitta på.

Har även ny mobil nu, försenad födelsedagspresent. Jättekul men det var lite trixigt innan jag fattade hur jag ringde med den...


RSS 2.0