gupp

Pust stress fixa och dona. Det kommer släkt hit och allt ska vara tipptopp. Minst. Har jag iaf hört.

Har hunnit duscha och måste slänga i mig lite mat nu, sen fixa lite smink och höra med Hagge om hon hittar hit ut i buschen hehe. Har funderat på hur jag ska förklara vart hon ska plinga och gå av. Tror jag har kommit på en bra beskrivning, här är den (jag vet att ni vill veta!)

Åk förbi Gunsta, u know where it is, sen är det en kyrka på vänster sida, då är du halvvägs typ. Sen kommer du till nästa by, där finns det ett väggupp som du inte kan missa, då är det ca 5 min tills du ska av. När du ser nästa by så är det snart dags, när du ser konsum på vänster sida så kommer sen ett till väggupp, det finns bara två på hela vägen om du inte åker för långt. Efter vägguppen så kan du plinga efter att du räknat till ... fem. Och om du glömmer plinga så kommer du ändå inte så långt eftersom bussen snart stannar och vänder tillbaka till stan. Bus enkelt!

Hawa-aiahawa-aiahawa-nananah hawa-aiahawa-aiahawa-nannanaaaah

Så gick jag runt och sjöng hemma ikväll. Mamma skrattade och bad mig sluta, men sen sjöng hon med lite smått haha <3

Åh har haft en sån underbar dag! Uuuunderbar! Finaste bästisen man har då, och inget tillägg på det, allt är bara bäst! Det finns så många olikheter och det är spännande att reda ut all skit, nej.... eh underbar skit? Vet inte vad skiten är, men det är bra! Bra skit helt enkelt! Haha.

Är lite uppåt på livet minst sagt, har kollat på en film med mamma och det handlar om en kvinna som ska finna sig själv. Hon åkte till Italien (eh låter som ett bra resemål? kanske ska ta och åka dit? måste bara hitta någon som vill följa med mig...) och sen till Indian och sen Bali. Det är en ny favoritfilm och jag längtar till jag får se den igen, tror jag ska boka in Hareg någon dag så hon också kan få njuta av den.

Annat jag har gjort idag då; fikat, pratat och skrattat, lyssnat på färgningsmetoder till hår, provat en klänning, ätit pommes, lekt med lösnaglar, tittat på isskulpturer, suttit på isskulptur och så gjorde jag något mera som gjorde så att Hareg skämdes över mig... kommer inte ihåg vad det var.... Och jag har handlat en tårta, en födelsedagstårta, handlat massor av annat fika, klämt på en chokladboll som redan var sönderklämd.
Och nu gick precis lampan i badrummet sönder så jag har ställt in en mindre lampa där inne.

Juste! Jag har även fyllt massor av kannor med vatten i morse eftersom det kanske kommer ta slut. Hmm konstig mening. Men det var inget tryck i vattnet i kranarna och det blev mindre och mindre och har varit dåligt hela dagen så vi fyllde flera kannor med vatten om vattnet försvinner helt. Det har inte hänt på länge men hände ofta när jag var liten så det var lite småmysigt. Hoppas bara vi har vatten i morgon när vi ska ha "kalas" här...


Men nu ska jag tvätta av mig min fina sminkning och sen läsa lite innan jag ska sova. If u wanna know, now u do. Och i morgon så kommer Hareg komma hit, ska bli skitkul!


Tumblr_lgw0oxvt8z1qay1z7o1_500_large

Hagge då

Stressad.

Men ska in och träffa den finaste <3

tre

Har haft en underbar dag idag. Träffat Kriso och pratat massor, massor. Extremt kul. Och jag hade även lite tid att ta lite kort på hur jag såg ut idag. Blev riktigt nöjd med hela stilen liksom. Så här kommer en bild!




Jag vet, jag är fett kattig. Och jag tror att alla kan vara lite skillade i ps om ni bara övar, övar och övar! Sen så kanske ni inte kan sminka er lite bra, eller sätta upp håret sådär naturligt i en rosett. Men alla kan inte vara lika bra som andra. Ni är säkert bättre på något annat som jag inte kan. Typ... Ja okej jag vet inte, är lite för bra helt enkelt!

Hahahaa fy fan om man verkligen var sådär?! Jag vet att jag kan låta bitchig och fjortis för vissa, men jag låter inte som världens ego iaf... Och jag vet även att jag varken är bitchig eller fjortis, och det är det bästa. To know yourself du vet.

Fast jag kan vara riktigt töntig, men det är okej, efter ett tag vänjer man sig och skrattar bara åt det ;)

lite nice

1050002-11-1298582837457_large

Thing.20603269.l_large

162797_128686907191349_100001501200682_167065_6444443_n_large

så enkelt som en penna

Synd att jag inte tog en före bild på mitt rum, jag har lyckats få undan så otroligt mycket på bara någon timme. Och jag har även hittat en tjock och härlig kajalpenna som är... ja okej några år gammal tror jag... Men den är skitbra! Nu kommer jag kunna göra ännu coolare sminkningar! Lycklig tjej jag är haha

Men ska väl fortsätta röja undan... Tråååk. Fast blir ju bra sen som tur är. Och jag fattar inte hur mycket saker jag har som jag aldrig använder. Jag skulle kunna bli en såndär hemsk samlare... Nej huva, hoppas någon säger till innan i så fall. Typ tömma rummet när jag är ute och gör nåt annat eller nåt.
Men Jennie sluta babbla och städa!

Laaater!


yo


Drew Barrymore

Ivy_largeWhip-it_drew-barrymore_retro-denim_largeTumblr_ldk7wkp3dl1qecxlao1_500_large600full-drew-barrymore_largeTumblr_l9kz0ciqlk1qarrwco1_500_largeFuckyouu_large
4917_i8_drew6_large
Drew_barrymore_ellen_von_unwerth_photoshoot08_large
20090428100320Tumblr_l6iwkjndsg1qz9qooo1_500_largeDrew-barrymore-picture1242889996_large0910_drew_barrymore_ellen_03-480x639_largeTumblr_lbpb5wwwqn1qdc21vo1_500_large

<3

Åh ni vet känslan av att ha världens bästa vän?

Nä juste det vet nu ju inte, för det är bara jag som har världens bästa vän...

Hon och jag kommer vara vänner hela livet, sure tänker ni säkert nu men jo jag tror verkligen att det kommer bli så. Vi är sjukt olika men ändå så passar vi riktigt bra ihop. Typ helan och halvan. For ever <3


liten tuva

Varje gång jag läser en bok eller ser på en film så associerar jag alltid olika karaktärer med mig själv eller mina vänner. Och självklart med mina ovänner, de liknar oftast de fula häxorna eller liknande... Ops.

Men skillnaden mellan en bra och dålig film, serie, bok what so ever, är ofta hur personerna framställs. Verkar dom trovärdiga? Känner man igen sig i dem?

Det här är en metod som de känner till i branchen och försöker koppla ihop vårat liv med karaktärenas. Vem har inte ett svart får i släkten eller en pratglad kompis? Samma tankesätt ser man även i reklamer. Men där har de vinklat det för att få oss att vilja ha det som de gör reklam för, hela familjen är samlad och alla låter och stökar. När man tar fram chokladasken så tystnar alla och vänder sin uppmärksamhet mot den och allt det där ni vet. Eller den perfekta familjen i det perfekta köket med de perfekta flingorna. De vill att vi ska koppla, klicka, med reklamen och de som är i den, vi vill ha det som i reklamen eller känna oss som de gör just i det perfekta ögonblicket. Och det kan vi om vi köper deras vara.

Men tillbaka till filmer och böcker. Jag gillar när det är små personlighetsdrag som verkligen passar in på mig själv. Som när någon vinner alla tävlingar i OS, det är så jag. Eller vänta tänker jag på reklamer nu? Oj, klantigt av mig... Hmm jag menar när någon klantar till det lite för sig och ser på saken så som jag skulle göra. Små saker är det ofta som spelar störst roll tycker jag. Liten tuva stjälper ofta stort lass, it's the little things that matter most.

Så varför pratar jag om det här då? Jo jag läser för tillfället en bok som skildrar personers relationer otroligt bra och såg även Kalenderflickorna precis. Den filmen rör mig lite för man känner igen sig lite i de flesta karaktärerna eller vet någon annan som gör det. Och att de gör sin kalender för att samla in pengar till en bänk, till minne av en av deras män som dog i cancer. De får verkligen kämpa och det händer väldigt mycket personliga saker med alla karaktärer så det är verkligen många som kan känna igen dig i filmen tror jag. Den är fin helt enkelt och just för att det är till cancer så tror jag att jag känner mig lite extra träffad.

.

Det är lite spännande och kusligt hur snabbt stämningen kan förändras. Vare sig det är mellan två personer, i klassrummet, i hemmet eller mellan vänner.

Undra vad det utlösande faktorn är, vad det är som först gör så att någon uppfattar en förändring och sen spelar vidare eller agerar utifrån den. För vem ändrar stämningen, den som först känner eller säger något?

nästintill

Just nu är det lycka.

Eller lycka och lycka. Nästintill lycka säger vi riktigt snabbt.

Just nu är det nästintill lycka!

Jag är ensam hemma just nu. Kommer kanske få vara det i sådär 4-5 timmar och jag älskart! Det är så lugnt och skönt och bara härligt. Lovely typ.

Nåt som är konstigt däremot är att det luktar rök... Vet inte varifrån det kommer men jag känner det lite då och då... Kanske det brinner i huset. Oj så mycket skäll man skulle få om huset skulle brinna ner när jag var själv här haha. Jag ser verkligen framför mig hur mamma och pappa står och skäller på mig utanför huset som nu är nerbrunnet till grunden. Hehe...


Tumblr_lftkjrxdv41qgg78do1_500_large

eko

Skrev precis god natt till bästisen som är på hemlig ort under veckan. Tror hon saknar mig redan nu fast hon knappt lämnat Uppsala. Men hon är fin hon. Och rolig. Jag hängde med henne ut i telefon just innan och hon sa att det var extremt tyst där hon är.

"Det ekar om tändaren" Var ett väldigt härligt citat tycker jag.

Eller att hon säger att det kör förbi ett gäng rassar i en bil.
- Okej, hur vet du det? frågar jag.
- Men jag såg det, säger hon kaxigt tillbaka.
- Mhm.
- Omg, om jag hör bilen komma tillbaka kommer jag slänga ciggen, gå in och låsa dörren.
- Hehe
- Shiiit, det kommer en bil. Och den stannar! Det går ut någon...
- Är det nån av rassarna?
- Det ser ut som Mohammed...

Hahahhaaa hur skön är inte den? Men jag fattar att hon blir nojjig, man blir det lätt när det är mörkt och man är ensam. Men en vecka som vi bara kommer kunna skriva och prata på telefon, det blir konstigt eftersom vi annars ser varandra varje dag. Typ. Men skönt också, äntligen får man lite lugn och ro!

Hehehehee.... Jag kan ju inte vara allvarlig, jag skämtar bara bort det. Kan inte ro för det. Oops typ. Ja nu vet ni det då! Sov nu alla! God natt

ugn

Jag tror jag kommer gilla att ha mineral smink. Provade på halva ansiktet för att jämföra och det ser bra ut. Dock orkade jag inte fixa andra sidan så jag ser rätt så dum ut just nu hahahaa.

Annars så har vår ugn gått sönder. Vi trodde först att det var lampan som höll på att paja eftersom det var disko där inne sist vi använde den, men nej, hela skiten brök ihop hehe. Så blir till att tänka om i matlistan. Och jag skulle ju baka kakor till min födelsedag.... Och en tårta. Haha tårtan ja... Självklart är det en chokladtårta, det är ju faktiskt jag som fyller. Frågan är om jag ska göra den med vit och mjölkchoklad eller fudgetårtan.... Hmm vilken är man mest sugen på?

Hahahaa det här är lite typiskt mig, jag pratar om ugnen men slutar med att prata om vilken tårta jag ska baka. Ja om jag nu kommer kunna baka. Annars.... ja annars blir det inte kul hehe. Jag kanske får åka till någon annan och låna deras ugn.

*Ding dong*
Du går och öppnar dörren.
- Men heeej!! Jennie står på tröskeln med bunkar, böcker, mjöl, socker och choklad under armarna.
- Tänkte bara låna din ugn lite! Jennie ler och tränger sig in genom dörren och skyndar iväg till köket innan du hinner säga emot.

Haha bra, perfekt!



Står snart i ditt kök och bakar!!



Så, nu är jag 19 år. Känns det annorlunda? Nej. Men det är kanske starten på en ny kula? Nja, man blir väl vad man gör det till. Jag är inte lyckligare nu än förut, men jag har mera under fötterna, mera att stå på och mera att analysera om.

Jag vet att jag kan, men att jag inte alltid orkar. Jag är lite lat, bekväm och osäker på saker men det är sånt man kan jobba med och om det är något som jag har fått ögonen på så finns det inget som hindrar mig. Men det är svårt att välja och bestämma sig för hur man ska göra och uppföra sig vissa gånger. Jag vet numera att folk har sett min vanliga, lite osäkra lugna sida som bitchig och snorkig m.m. Och jag har kommit på att om man ska utstråla lugn så ska man inte bara sitta tyst med händerna knäppta i knät, man ska sitta som man skulle göra hemma, bena utslängda lite hur som och känna sig bekväm, då ser det verkligt ut eftersom jag känner mig bra till mids och i kroppen.
Jag vet dock inte om det här jag har skrivit har en bra röd tråd, jag brukar ofta sväva iväg på små blå trådar i stället för att hålla mig till ämnet riktigt. Men duger det inte kan man läsa en annan blogg!

Så, utveckling. Bra, men man ska även ta det med måtta, kanske även en nypa salt. Jag är en skeptiker, tror inte på att jag hör eller på alla människor jag träffar. Jag vet att alla har sina problem och att alla inte är lika openminded som jag är till allt. Och speciellt att de inte alltid talar sanning eller ens kan bevara en hemlighet. Och det är en väldigt bra sak att veta, att alla inte går att lita på (fan, det går knappt att lita på någon) men vissa är godhjärtade, och de personerna ska man verkligen hålla hårt i, om man vill ha suveräna vänner.


Okej, massa dravel om utveckling m.m. Det behövs skrivas mera om tror jag egentligen, men kanske inte bara från tonåringar som tror dom har alla svar. Fuck no till det, tonåringar är som mest vilsna. De tror för mycket (ibland för lite) om sig själva och det speglas på hur de agerar. Man behöver lite flera år på nacken innan det kan låta riktigt trovärdigt tycker jag. Men nu ska jag gå tillbaka till min sallad (ey, det är en utveckling, jag hatade grönsaker förut) och kolla på Glee.


34900_1485390130490_1106007800_1435464_7483499_n_large

aynil

Så då har man handlat lite födelsedagspresenter till mig själv. Kändes lite knäppt, men bra så jag får det jag behöver. Sen blev det kebab här hemma.
Jag vill verkligen skriva keeeeebab och keeebabpizza slewowisha. Haha har ingen aning om hur låten går, har min egna lilla text där.

Tumblr_lg2z0n5vd41qb6fy8o1_500_large

lite om igår då

Nu har jag vaknat till, ätit frukost och duschat. Och jag är inte bakis, känns väldigt bra hehe. Tydligen så tål jag mera än vad Hareg gör numera. Det känns jävligt kul eftersom hon har festat så mycket mer och längre än mig, men jag är viking så jag tål mycket. Mohaha!

Haha jag låter riktigt elak, men jag är så glad att jag mår bra eftersom släkten är på mig idag och då vill man inte vara bakis. Fyfan. Men tycker synd om alla som är bakis idag, jag känner med er. Typ.

Men igår då. Jag hade typ gett upp. Svarade inte på sms eller nåt, ville bara skita i hela grejen eftersom det inte alls blev som jag hade tänk. Och vad hade jag tänkt då? Jo jag ville fira mig i år, jag brukar inte göra det men tänkte göra ett undantag. Men folk var sjuka, kunde inte eller var bara för jävliga, så jag ville inte alls.
Meeen då lyckades Hareg ändå övertala mig att åka in till stan så vi kunde fira lite. Missar bussar och ger nästan upp igen, men jag kom tillslut in till stan och Hareg.

Vi drog till ett av våra stammis ställen och träffade upp några vänner till Hareg (jag känner knappt någon här i stan haha) och vi drack, skratta, dansa, skratta mycket mera, rökte (inte jag), drack, skrattade, dansade och hade riktigt kul! Jag träffade en inte en enda person som jag kan hela namnet på... Eller som jag har på fb ens, då är det illa haha. Men jag hade kul. Träffade en gammal jb elev som berättade lite om sin tid på jb och vad han gör nu, lite trevligt sådär. Och träffade faktiskt en till gammal jb elev som jag kände lite bättre. Han kramade om både mig och Hareg när han såg oss och sen lyfte han även upp mig (snurrade han mig också?) när han fick veta att jag fyllde år. Och tjejerna var gulliga och roliga och jag är riktigt glad för att jag åkte iväg ändå, även fast det hade varit en sån skitdag innan.
Sååå, lyckat, mycket lyckat blev det igår.

Gillar även att vi stack ifrån krogen och sprang till Max för att äta lite innan vi skulle till bussarna, det var också så typiskt oss... Haha



19 då

Vaknar klockan åtta idag och känner hur munnen är torr som Saharas öken och att jag är täppt. Mitt ena ben gör ont och jag märker att jag har ett stort blåmärke där, minnet kommer tillbaka och jag kommer ihåg att Linnea sparkade mig när vi var i bussen. Varför hon sparkade mig är jag inte säker på, jag vet att vi höll på att skämta med Helena, deras killar och Challe som fyllde år den 19de. Vi började halvsjunga och alla skulle på efterfest hos Emma och Kalle, fast jag höll hårt i bussätet när de skulle gå av så att jag inte skulle följa med dem. Jag skyndade mig hem och upptäcker till min förtjusning att jag just bäddad i sängen så det kändes gudomligt skönt att krypa ner under täcket.

Jag lyckas halv somna igen med ett leende på läpparna, ända fram till klockan nio, då börjar dom sjunga utanför min dörr. In kommer familjen med ett paket. Ett litet ett. Jag vill bara att de ska gå och låta mig sova men de älskar att plåga mig så de tar fram kameran och börjar ta kort. Nice. Men jag är inte dum så jag tar presenten och håller för ansiktet och det resulterade i asgarv för de andra.
Tillslut så är de nöjda efter att jag öppnat paketet och sagt att jag hade kul igår. Jag smyger mig senare upp och hämtar ett glas vatten och förbannar mig för att jag inte tog ett glas vatten igår kväll. Sen slår jag upp datorn och märker att jag har massa händelser på fb, folk har skrivit grattis till mig och jag ler igen. Sedan letar jag upp rätt avsnitt av Skins på youtube och njuter att att kunna ligga och kolla på en otroligt bra serie igen, helt nya avsnitt. Det bästa var sen att jag hämtade in lite choklad, det är himmelriket.


suck

Nä okej jag missade första bussen. Så jag fixade mig klar och blev riktigt nöjd med sminket och kläderna och allt kändes bra. Jag hade tid tillochmed. Men sen när jag går ut till bussen så halkar jag, jag kunde inte gå i skorna när det var så här halt. Så jag springer tillbaka och byter skor. Sen springer jag till bussen men ser att den precis har åkt förbi mig. Det är inte min dag.

Men nej fuck it. Jag ska försöka igen. Jag tar nästa buss, försöker ta nästa buss iaf. Jävla skitsaker! Suck...

19

Okej ni kan snart börja gratta mig. Bara fyra timmar kvar, sen exakt om fyra timmar så är jag 19 år. Jag har lärt mig otroligt mycket på ett år och även utvecklats väldigt mycket. Men vissa saker måste jag jobba mera på, det måste man väl alltid, och vissa saker går inte alltid som man hade tänkt...
Men 19 år... det känns bra.

till er

Jag vet precis vad jag skulle vilja göra just nu. Men det är lite av en vacker dröm tyvärr. Men jag vet även vad jag skulle vilja göra i stället, eller snarare vad någon annan skulle kunna göra. Det skulle förändra hela den här dagen. Dock verkar det som att det inte heller kommer hända tyvärr, hur simpelt det än är. Ibland går det bara inte som man vill.

Men sure okej är det så det ska vara så kan jag vara på samma sätt. Jag kan spela det här spelet, jag är inte hundra säker på vad som räknas som fusk eller hur mycket fulspel man kan köra men jag lär mig lätt så det ska nog inte bli några problem med det. Om det är det som krävs så fixar jag det, men det är väldigt tråkigt att det måste gå så långt...


Tumblr_lgqrtxz3641qbijc0o1_400_large

mask

Tumblr_lgv1iejdtc1qfe564o1_500_largeTumblr_lg0pd7tldb1qf7snto1_400_largeTumblr_ld9hlq8ypv1qfw42ko1_500_largeTumblr_lgoftew7mv1qfvutko1_500_largeTumblr_lg1fibasck1qcw6afo1_500_largeFuck-it-c-9_large


..

X22cyb_large28kuhlh_largeTumblr_lghri4pw691qdf16to1_500_large

Estetarbetet

Här kommer äntligen bilderna från mitt estetarbete! Jag har fotat alla bilder och sen photoshopat dem (what är det det jag gjort?! haha) för att få de lite mera av ett tema, fantasi med ljud och oljud.
Hoppas ni gillar det :)





.

Skeleton_key_by_johnkyo-d39nj0y_large36248_155384634513703_125895817462585_312365_7860793_n_largeTumblr_lgk6m8gucf1qd8mh0o1_500_large5401330545_09d7f00fb7_z_large


Close your eyes

Shiiit är hos Hareg och snart ska vi dra till skolan. Det farliga är att hon ska köra... Jag vet inte om jag vågar åka med. Jag kanske kan gå till skolan i stället... Tänker lugnt blunda i bilen iaf!!

Hahaha


<3

Är hos Hareg och vi har lagat (och ätit) gooood mat och även tårta. Det roliga är att vi har massa tårta kvar och vi vet inte vad vi ska göra med den... Ta med till skolan i morgon eller frysa in? Klassen skulle nog uppskatta om vi tog med den haha

Okej men nu ska jag fortsätta fira! Fram med flera drinkar och godis bara!!
Later!


Kall

Goood morgon! Och Happy Valentine för dom som bryr sig om sånt. Det är en väldigt klar och kall dag idag, 23 minus här borta. Då tar vi en tyst stund och läser om vad jag nyss skrev. 23 jäkla minus, det är inte klokt!
Men det är iaf vackert väder och sol... hehe

Jag ska ju ha med mig kameran idag så jag startade den och insåg en sak rätt så snabbt. Att jag måste tömma minneskortet. Kan ta 11 bilder just nu... Tror jag ska ta några på mig nu och ladda upp i bloggen!

(Nej jag har inte tid med det här egentligen)


Hej här är jag och mitt hår, det var håret jag skulle visa men det syntes ju inte så mkt...


Jag är sjuk fortfarande...


Lite vad jag läser och har läst. Mera böcker åt folket! Och speciellt i skolorna!


Men det här är ingen bok blogg och jag vill inte skrämma iväg er så jag tog en väääldigt IQ befriad bild... Varsågod och skratta!


Och det är kallt ute.

Så här har ni några snabba bilder från mitt rum. Nu Måste jag verkligen skynda mig....

Tandborste

Tydligen så håller någon på att planera något spec till min födelsedag... Jag är lite orolig ja. Tänker på snöbollseffekten. Men kul blir det iaf!

Nu är det meningen att jag ska sova. Och upp tidigt i morgon (typ) och packa min stooooora väska med... ja med vad? Bäst att jag skriver en lista


Lista på saker att packa ner i den stora kappsäcken:
Kläder till tisdag
Smink
Datorn
Matteböcker (blääääää... jag kanske glömmer denna punkt....)
Kameran, the big one
Mobilladdare kan behövas
Nycklar, busskort, pengar, id, mobil, hörlurar, tuggummi, nässpray, värktabletter m.m.

Och lite annat skit. Men inte tandborste, för jag ska köpa en ny och ha hemma hos Hareg. Hygieniskt och platssparande i väskan kom vi fram till.

Hahah nää det trodde ni väl inte på små knäppisar? Klart att tandborste inte tar så stor plats i väskan! Men jag ska ha det eftersom jag så ofta råkar hamna hemma hos Hareg ändå, så skulle ju vara nice att kunna åka därifrån med okej andedräkt.
Eller gå runt som Lennart annars och fråga alla om tuggummi och man inte har det själv.

Tihi, det börjar med en tandborste, snart kommer vi vara sambos nästan. Hareg har ingen aning om vad hon ger sig in på säger jag bara!



Hennes förtjusande profilbild

Sommar lista

Wow... jag har precis kollat igenom weheartit på ordet best friends och jag vet att jag och Hareg kommer ha en så otrolig sommar!

Vi ska bila runt lite i Sverige och kanske en sväng till Danmark eller så. Och vi ska åka till Paris, jag ska fixa hela den resan och betalar för den och allt det där. Men det ska jag berätta för henne sen. Men annars har jag inga stora planer, som att åka till... Ja nån stad och göra något spec eller så, uta njag har små saker som jag vill att vi ska göra.
Här kommer en liten lista!

Åka i bilen och sjunga/skrika med i olika låtar
Skratta så mycket att vi ramlar ner på golvet
Äta glass med regnbågsströssel
Stanna vid en lekplats och leka lite
Fota en massa roligt
Knäppa oss
Åka till Liseberg/Grönalund eller liknande
Bada
Sitta på klippor med cider (alt. något starkare hehe)
Gå längs en sandstrand
Titta upp mot stjärnorna och drömma sig bort
Titta upp mot molnen och prata, prata, prata
Stanna vid någon vägkrog och beställa massor av mat
Åka förbi Jönköping och Gränna + köpa polkagrisar


Hmm kan inte komma på något mera just nu, får fylla på listan sen. Men åååh det kommer bli en otrolig sommar med den finaste personen, min bästa vän Hareg <3

Självklart kaffe till dig

Om jag bara hade en bil nu så hade jag åkt direkt till stan. Hämtat upp subway mackor och en kaffe. Sen åkt till Vaksala kyrka och väntat på att en buss släppte av en fin männsika. Då hade jag åkt fram till henne och lite snyggt vevat ner fönstret och frågat om hon ville ha skjuts. Sen hade jag kört oss till henne och så hade vi mumsat mackor och chips och hon hade fått kaffet. Och vi hade nog snackat väldigt mycket också. Brukar bli så.

Men tyvärr har jag varken bil eller körkort eller ens möjligheter att göra det där...
Och det känns väldigt tråkigt. Hade jag vetat det jag visste idag hade jag börjat övningsköra direkt när jag fyllde 16 eller vad man nu ska vara när man får börja köra...


Tumblr_lcb3b2whor1qejklio1_500_large_largeD38be27653fqdeoda_37064_c04b597051_largeTumblr_lak85e93eu1qe27ezo1_500_large_large181782_200372139979738_100000208596515_903659_4125378_n_large1fb056747562e8793152b2fb07017651f12c137e_m_largeTumblr_lfn6chp2xt1qefj78o1_500_largeTumblr_lfa0c5li8o1qcyeg4o1_500_large

Yrar

Känns sådär lagom bra när man svettas och fryser omvart annat av febern. Och jag är yr, känns som att jag är lite småfull. Att snurrar lite smått och jag kan varken gå rakt, tänka klart eller skriva ordentligt.
Men kände att jag ändå skulle uppdatera er lite. Så nu vet ni att jag går runt och yrar och krockar med saker här hemma.

Ha så kul på festen.

Rullar på

Dagen rullade på och blev faktiskt rätt så dålig. Kan fortfarande vända antar jag men tror inte att det kommer att ske.

Har kommit fram till att jag nog vill läsa in kurserna Foto A och B. Och kanske några andra kurser, beroende på vad som kommer att finnas... Ja och vart jag kommer att läsa... och vart jag kommer att bo... och om jag kommer att jobba. Ja det beror på väldigt mycket. Men foto a och b känns naturligt nu. Och sen efter det så kanske jag söker in till någon fancy fotoskola, eller nåt annat eller så jobbar jag.
Hoho det finns så många möjligheter!


Tumblr_l8v4s8yqyf1qcm0sio1_500_large

Bra start

Oh älskar när man sätter sig med datorn i knät, sätter igång Spotify och en riktigt skön låt börjar! Och sen vänder man sig mot mobilen, sträcker sig riiiktigt långt och når den precis utan att datorn glider ur knät. Sätter på ljudet på mobilen, lägger ifrån sig den och tar upp facebook. Innan man ens har loggat in så får man ett sms.

Musiken fortsätter vara sådär härligt upplyftande och nästäppan känns för tillfället inte lika illa som innan.

Det är en bra start på dagen!

Tumblr_lfom92dcmr1qcjp9yo1_400_largeTumblr_lghftbvauz1qc9j6yo1_400_largeTumblr_lebyy0gbzx1qd7t5co1_500_large

eeeklig

Uähh är äckligt mätt. Har ätit lövbiff, massa massa pommes och sen en hel chokladkaka. På bara några få timmar. Fyfan så ont i magen jag har. Men... choklad är choklad. Det går inte att sluta äta när det finns kvar. Om det så bara är två rader och man tänker att man ska spara det till i morgon. Nej, de åker med de också.

Meeeen det är gott. Eller är det verkligen gott när man bara trycker i sig för att det finns framme? Eh nä egentligen inte. Sockerberoende och chokladoman. Nu väntar snart sängen, ska bara borsta mina äckliga tänder.
Lite för mycket info va? Men jag gottgör det med några fina bilder.

15b66a3c9c094bb4a763ee1e598a5fc6-d395lto_largeTumblr_lgf40vy9bx1qedcspo1_500_largeTumblr_lg2b4qjnee1qacxlfo1_500_large

Parlamentet

Kollar på Parlamentet och de ska svara snabbt på olika frågor.
Frågan lyder nu; Vilka länder gränsar till Eritrea?
Då svarar han: Erifyra och Erifema.

Hehehee


Eller; Vad är Darfur?
Ett svar på Varfur.


Eller; Vad hetter 69:an kompis?
Sex(t) i tvåan?


H

22:20
okej msn nu
nej men att babbla med dig blir låånga uppsatser, vi snackar ju om allt mellan bajs och himmel :P:P
men msn nu



Hahahaaa kan man göra annat än att älska den här personen?!

Pro-Ana, nej tack!

Fan nu blev jag förbannad igen. Varför varför varför strävar folk efter att bli så jävla smala? Varför lägger man upp bilder på sjuka kroppar och hyllar deras ben som syns igenom skinnet? De här människorna mår inte bra, de förstör sina kroppar när de svälter sig, spyr och tränar ihjäl sig. Jag blir så frustrerad hur någon kan lägga upp bilder på en kropp som ser ut som en judinna på Hitlers tid. Och att de hyllar denna kropp så innerligt, att de vill se ut sådär. Jag tycker så otroligt synd om dem och jag vill bara banka vett i dem!

Jag har två tjejer från min gamla skola som har bloggar. Den ena av dem är riktigt snygg säger folk och även riktigt smal. Den andra tjejen har alltid tyck mindre om sig själv när hon har varit med sin bästa kompis eftersom alla tycker den andra smalare tjejen är snyggare. Men saken är att den normala tjejen är så fin, hon har en sån fin personlighet och hennes ansikte när hon ler är otroligt vackert, men tycker hon det? Nej, hon fastnar på att hon inte har pinnar till ben och armar. Att hon inte kan sitta utan att få ett veck på magen. Att hon inte kan korsa benen utan att de ser tjocka ut. Att hon inte är lika smal som sin vän.

Så båda tjejerna har bloggar som sagt. Den första tjejen lägger upp halvnakna bilder på sig själv i svartvitt, plutar med munnen och kniper med ögonen. Vissa av bilderna är fina, men oftast ser hon bara fånig ut. Jag säger inte det här för att jag är avundsjuk heller, jag tycker inte alls hon är så vacker som andra tycker för jag ser igenom henne. Jag vet att hon inte så skulle vara lite stolt över sin kropp om hon kom från tex Indien eller någon annan stans där underviktiga personer inte är vackra utan sjuka som de faktiskt är. Då skulle hon aldrig väga visa upp sig själv eller sin kropp sådär och det är det fula. Hon vill ha bekräftelse från andra och får det tyvärr så hon fortsätter.
Hon lägger även upp bilder på andra supersmala kvinnor och män och tycker det är konstnärliga foton. Fuck no. De ska gärna röka, supa, se påverkade ut, ha tatueringar, halv avslitna kläder och visa så mycket hud som möjligt. Gärna nakna om det går, och de ska visa brösten, annars är det bara skräp tydligen. Och sen har de en liten hyllningstext till det. Är det friskt?

Den andra tjejen lägger upp bilder på sig själv men inte lika tillgjorda, hon visar inte lika mycket och det är skönt. Men hon har börjat banta rejält och träna. Hon vill inte bygga muskler eller vara nyttig, hon vill gå ner i vikt. Och hon har börjat göra det. Sen lägger även hon upp massa foton på smala kvinnor o män och de är nakna, drogade, hungriga, tatuerade och jag vet inte vad. Och hon hyllar det. Men idag såg jag något hemskt. Hon hade en bild på en tjej som var naken, inget konstigt med det numera känns det som och jag bläddrade bara förbi. Men bläddrade jag tillbaka för jag tyckte något var fel. Så vad var det då? Jo, jag kunde räkna varje revben och ryggkota på hennes kropp.

Hon stod och .. ja vad gör de, spänner de kroppen eller håller in magen? Nej de spänner ryggen, för det var ryggen jag såg på den här bilden. Hon hade upp armarna och spände ryggen så jag kunde räkna varje ben och kota. Det här är en bild på en tjej som är anorektiker. Hon var inte smal, hon var supersmal och sjuk. Hon hade knappt någon mage och ingen rumpa alls, bara hud som stramade hårt över benen i hennes lilla kropp.

Det här är en Pro-Ana bild.
Jag blev så extremt chokad när jag läste hennes hyllningstext till fotot och jag kan inte förstå hur hon kan vilja se ut så. Vara så sjuk. Det är inte vackert, killar vill inte att tjejer ska vara så smala. Det är inte ens tjejer längre, det är vandrande skelett. Och de har förstört sin kropp, deras hår och naglar är så tunna och spröda att de går av extremt lätt. Deras tänder är missfärgade och har flera hål eftersom kroppen inte längre kan skydda dem. Kanske de är sönderfrätta av galla också. Mensen är även den borta, de kommer aldrig kunna få barn. Inte ens om de blir bättre kommer de kunna få det eftersom de har förstört livmodern. Alla organen blir skadade och vissa slutar fungera. Skelettet är fullt med små hål och de går även lätt av de också. En läkare jämförde dem med 80-åringars skelett. Och deras hud har sår och ser väldigt sjuk ut, kroppen kan inte hålla uppe nyproduktionen av huden längre. Och ögonen. Ögonen är tomma. Alltid tomma och livlösa. Det är ändå det värsta, att de mår så dåligt att de inte har någon livsglädje kvar. De finns inte kvar i kroppen nästan, där finns bara sjukdomen.


Och nu strävar så många efter just det här. För vilket själ? För att vara vackra. Men de skulle bara veta att självförtroende och ett leende är det som gör en vacker. Det gör inget om man S, L, M eller XXL på kläderna om man har självförtroende, för då strålar man på ett otroligt vackert sätt.


Tumblr_kutggrhz1i1qzklyno1_400_large


Var går gränsen?

Bra men tråk & vattenskalle

Aj min hals gör ont. Hur kommer det sig att man alltid vill sjunga när man har ont i halsen? Men jag är tacksam till den som kom på nässpray, det är som en gåva från gudarna! Finns inget bättre när man är riktigt sjuk än att ta nässpray och snart så kan man andas igen, lovely!

Annars har idag varit.... tråkig. Inte dålig men tråkig. Har inte haft energi till att göra nåt nyttigt så känner mig extremt... ja onyttig då kan inte komma på nåt annat ord just nu. Jag yrar även runt lite för mig själv och ser lite suddigt så jag tror att jag har feber. Känns nice. Eller?

Pappa kom hem nyss efter att ha åkt iväg vid ca 1. Han skyndade sig att värma lite mat och han kommer nog sticka strax igen. Och bror kom hem för ca en timme sen och hade med sig en vän, drygt när man inte vill vistas i samma rum som en kanske snygg kille (vet inte vem det var) när man är sjuk och febrig. Så stack in på rummet när dom kom hit. Tror min bror bara tycker det är skönt att inte ha mig ivägen iaf haha. Skulle nog bli jobbigt för honom om hans vän började ragga på mig...

Haha vadå vattenskalle där? Men det blir så mycket roligare då...


Tumblr_lgc61cible1qg62wbo1_500_largeTumblr_lger1xlwga1qc51eso1_500_large

dreamcatcher

Gick inte så bra med att kämpa sig till skolan idag. Sitter mest i soffan idag och kollar på massa dåliga program och tänker ut lite planer.

Men jag undrar lite vad det är med mig och drömmar just nu. Jag kommer ihåg massa och de är så konstiga.... Kanske är för att jag sover dåligt eller vaknar på nätterna så jag kommer ihåg dem. Fast det är kul att tänka tillbaka på drömmarna och försöka drömma om de bra bitarna. Synd att man inte alltid kan göra det. Få tillbaka just det ögonblicket som egentligen inte finns men som var så otroligt härligt. Känslan man hade i kroppen och det som man kände just i det ögonblicket.
Fast det är klart, vem vill vela i en dröm när det är verkligheten som räknas? Det är bara att försöka få sin dröm sann så kan man leva om det verkliga ögonblicket hur många gånger man vill...


5183083054_f8b60a6116_z_large

Love and hope

Jag åker ca 40 min buss varje dag, två gånger och sen plus... 8-14 min. Idag åkte jag hem med Juli, så hon går av efter halva vägen. Jag lyckades på något sätt somna på bussen och vaknade exakt när bussen stannade på sista hållplatsen innan jag skulle av. Jag vaknade av att min hand gled ner från sätet. Sån tur jag hade där! Annars hade jag åkt åt helvete.

Men jag brukar nästan aldrig verkligen somna, dvala eller bara försvinna lite händer ju men inte att verkligen somna. Jag hoppas att jag inte snarkade. Vet att jag inte dreglade iaf för jag hade munnen stängd och var inte helt torr i munnen som man annars kan vara. Bah så vi vet asså.
Men jag somnade nog för att jag är sjuk och färkyld och allt sånt dära mysigt. Så vet inte om jag kommer orka skolan i morgon eller inte... Men ska iaf försöka, duktig som jag är!


Tumblr_lgd7sksavg1qcfbnfo1_500_large
Love and hope forever.

Jag gillar att jag vet att sista ringen inte bara är en ring utan faktiskt ett matematiskt tecken som har betydelse. You get it, right?

Gips

Har precis gipsat en killes ansikte. Det var kul. Ska vara till ett bild arbete om ni undrade. Nu ska jag kanske gipsa en hand!

IG

God dag! Jag fick ig på mitt matteprov, som jag trodde. Men jag hade bara fått två rätt, fast två av sex är lite okej iaf. Eller inte. Eller jo, det är helt okej om det bara var två i klassen som fick godkänt.

Det är inte klokt, endast två stycken i klassen fick godkänt på matteprovet. Jag blir så förbannad på att våran lärare inte har varit där på lektionerna och när han väl var där så fick man knappt någon hjälp. Och nu så ligger vi ett halvår efter eftersom vi just nu bytt lärare. Jävla skit! Så jag kommer få ig på kursen och det känns verkligen skittråkigt...

Och något annat som är tråkigt är att i mitt projektarbete så ska jag skriva om skolan. Och jag vill fan inte skriva något bra om skolan efter allt skit som har hänt. Jag hoppas verkligen att de tänker lösa alla problem.. Eller hur fan ska det gå till? Vi har inte någon i receptionen, hon är mamma ledig och riktigt viktig, hon fixar busskorten och tar hand om gästerna och ja hon är som en mamma som fixar massa saker. Typ. Men vi har inte haft någon sån sen vi började och vi har inte heller någon syo, hur ska vi kunna få hjälp med att välja skola om vi vill plugga vidare? Hur ska vi få info om högskoleprovet? Kurser som vi läser? Gaah jag blir galen på att inget verkar fungera just nu. Jag undrar hur lärarna och rektorn tänker, varför anställer dom inga nya eller bryr de sig inte om eleverna längre?

Middag

Åh fick precis ett fint sms från en fin vän. Det behövde jag verkligen nu, det är nice hur folk kan tänka lika ibland. Precis när man ska ringa eller smsa någon så hinner man inte innan mobilen låter, och det är just den personen. Det har hänt mig flera gånger och jag blir alltid så glad, det finns någon där ute som tänker just på dig liksom.

Ja finns väl inte så mycket mera att skriva nu. Jag är mätt igen, har ätit massor av mat och det känns som att jag rullar fram. Och på tal om ingenting så undrar jag hur det kommer gå på matten för mig i morgon... Jag hade prov förra veckan som jag fick ig på så jag vet inte om jag ens borde gå klart den kursen, jag vet att jag kommer få ig... Eller jag tror det eftersom jag inte fattar något nu, men om jag verkligen kämpade kanske jag skulle kunna få g... Men jag är nästan ett halvår efter, kan man verkligen ta igen det? Hmm vi får väl se.
Här kommer några bilder på vad jag ska göra och fota i vår/sommar!


 12700746497605_large12641430778935_largeUndies_largeTumblr_lg81bhxdhm1qgfjino1_500_largeMars12_127969661_largeFrida-334web_128061755_large

De två sista har en svensk tjej fotat och hon är verkligen duktig. Jag kände igen bilderna direkt på weheartit där jag tog bilderna ifrån. Karin Lundin heter hon. Och jag tror hon kommit in på Gamleby fotoskola, lyllos!

Eftermiddag

Ja vad ska jag berätta nu då? Har duschat, började borsta håret och såg att Hareg smsat kl halv 9 nånting. Tror hon verkligen jag har på ljudet på mobilen? Jag lärde mig det under en intensiv sommar vecka när jag var sjuk men alla andra var ute och festade och gärna då ville ringa mig haha. Så numera har jag alltid ljudlöst på mobilen när jag ska sova och det är så skönt!
Men vi snackade nyss i telefonen och hon ska alltid försöka... tänja på gränserna lite. Det var tydligen poliser och ambulanser utanför byggnaden där hon jobbar och hon ville förstås ta med sig några vänner och "ta en runda" bara för att kunna se vad de gjorde haha. Hon är för söt. Men nu ska hon fortsätta jobba och tjäna cash, sen ska hon ge allt till mig så investerar jag det vist.
Typ köper en fin klänning eller nya skor. Perfa! Hahaha nej jag hoppas hon unnar sig nåt kul för pengarna hon tjänar. Jag ska tjäna ihop lite pengar... säg nån eller några tusen och sen slösa allt på nåt kul! Typ... en speciell krogrunda, men det är lite tråkigt. Kanske bjuda nån på grönalund och utgång på det.... Och kanske lite shopping med... Ja det lät som en bra idé!

Hahahaa nu ringer Hareg mig från jobbtelefonen och försöker sälja till mig. Jag hörde inte ens att det var hon i början, hon har helt gjort om sin röst så den är ljus och... säljig hahahaa. Men blev ingen lyckad affär för henne tyvärr, sötisen.
Asså ni måste tycka att det är skitdrygt att höra om Hareg hela tiden? Jag borde kanske köra en vecka utan att nämna henne så ni får höra om nåt annat?

Eller det är ju mest Hareg som läser mig blogg, eller har ni någon annan som skulle vilja bli nämn i bloggen? Du kan bli länkad eller så kan jag fixa en snygg header bild åt dig i photoshop. Eller ta en fotostund, fixa några snygga bilder på dig och sen drag en magisk ps-pensel över det hela så det ser ut som en riktig studio bild?
Allt är möjligt, men då måste du lämna en kommentar först så jag vet vem det är jag ska fota ;)



Change

Fan ibland är det så svårt att ändra på ett beteende som man alltid haft. Eller som man har vuxit upp med. Men jag känner att förändring måste ske, så mycket annat har ju hänt och förändrats så det här kommer även kunna förändras, bara jag tänker efter och låter det ta sin tid.

Det bästa är att alla kan förändra sig, alla kan förbättra sig om de vill. Man måste sträva efter det bästa och komma ihåg vem man var innan, annars ser man inte hur långt man har kommit.


1156_large

book

Tumblr_lg6kdnnzpf1qbjokwo1_400_large

Klant

Har nyss diskat och stänkt ner hela min tröja. Kände mig lite klantig då...

 Nu pratar jag med Hareg på msn och hon är helt aggro på en hemsida... Den gör tydligen inte som hon vill. Haha oj som hon svär!
Hahahaa hon är så knäpp och när det inte går som hon vill direkt så blir hon förbannad. Hon försöker igen och igen och om det fortfarande inte går så får hon ett uttbrott och svär lite, klagar över att det är mitt fel. Och då är allt mitt fel, inte bara att det inte går nu för henne utan allt. Så släpper hon det, går ifrån och surar.
Men det fina är att hon sen går tillbaka, börjar om och gör rätt. Då ger hon sig inte förän hon har fixat eller fattat allt det som hon ville från början. Det är det som gör en person stark tycker jag.





Nemi


Grease

Tumblr_lfs35aqkla1qforj4o1_500_large

På 4+ idag runt halv tre. Jag ska kolla och insupa en härlig stämning och drömma mig bort ett slag. Härligt

True love?

Tumblr_lfwkjatigi1qbptkeo1_400_large


God morgon/förmiddag

Gooood morgon världen! Strålande solsken idag denna... söndag!

Vaknade till svärandet över att det ska komma snö natten mellan tisdag till onsdag. 3-6 cm eller nåt, var för nyvaken för att höra och komma ihåg alla ord som fanns mellan svärorden. Men jag vaknade snabbt till iaf!

Nu väntar brödrosten på mig och sen så ska jag lägga upp bilderna som jag har gjort med Ljud som tema. Det är iaf planen, vi får se om det blir så eller inte sen.


Tumblr_lbh0w8t5xt1qaaleqo1_500_large

<3

Tumblr_kym6u2drg81qamifho1_500_large
Att gilla en stjärna. Att gilla en person. Att gilla en som inte längre finns.



Har kommit på att om man satte ihop två personer som jag känner så skulle det likna honom väldigt mycket. Det tråkiga är att det inte går, och att var för sig så funkar de inte heller....

)(

Tumblr_lfv97jkpt31qckpnjo1_400_large

+

Tumblr_lg3o6mokyc1qbrknro1_500_large

/

Tumblr_lbpzmviywf1qcfuodo1_500_large

Drew

Drewbarrymore_large

Spets

Ska få sova i min egen säng nu, ska bli så mysigt! Sov skavfötters igår för första gången på länge haha. Men hade en trevlig kväll, förutom att jag krockade med ett rådjur... men det tar jag upp i morgon! Vi hade riktigt mysigt och snackade både allvarliga saker och bara strunt, härligt helt enkelt.



Söt bild som Palle tagit idag.

Packing

Hoho ska dra till Hareg strax. Kuuul. Men vad ska jag ha med mig då? Hmmmm...

Okej, fick bråttom nu!

Tumblr_l8bjc26zux1qzwaddo1_500_large

Nu

Sitter och slavar med Haregs header. Hon hade gjort en söt design men sen lyckades hon inte få ihop allt så då vänder hon sig till den bästa, mig.

Och alla bilder som hon har i headern är tagna av mig, jag är mästerfotograf. Jag menar, jag fixar bilder på Hareg där hon är riktigt kattig, det är det verkligen inte alla som kan! Hahahaha!!

Nä men jag är sjukt snäll. Har alltid varit det och kommer alltid vara det. Tills den dag jag dör. Men då kommer jag tillbaka som ett snällt spöke!

<3

Tumblr_lfzi902rmd1qencz9o1_500_largeTumblr_lg1qdftoad1qd3c4to1_500_largeTumblr_lg1pqibuvm1qd3c4to1_400_largeTumblr_lg1u2arirx1qef21ko1_500_largeTumblr_lg1u1uqhzl1qdok1go1_500_large

BK

Jag älskar när man har bra dagar, det är just dom dagarna som man kommer komma ihåg, de små sakerna som hände under de dagarna som gjorde livet.... underbart?

Jag skulle ju haft redovisning i estet så jag kämpade klart med mina bilder och skrev ut dem i morse. Så fick skjuts till skolan, väldigt snällt av henne. Men när jag är 80 meter från skolan ringer Hareg och frågar vart jag är, och då frågar jag henne vad fan alla människor gjorde utanför skolan.

Tydligen hade brandlarmet gått så alla fick gå ut och då kommer jag i bil. Rätt så smidigt. Och lite pinsamt att komma då, men jag såg Hareg direkt så jag hittade klassen som tur var. Och ja sen har dagen flytit på rätt så bra. Gillar att vara med klassen och sitta i sofforna och bara snacka skit. Lovely!


Tumblr_lft6y0omt31qe89zno1_500_largeTumblr_lg05pelsbi1qfdql7o1_500_large

Bara så att ni vet

Nu blir det strax redovisning. Pirrigt, men det kommer gå bra :D

Hareg

Hareg; Asså tuffa og kvinnor dom är inte som "åååh kärlek", mera "fuck you!"


 Haregs förklaring av "Rum: Jag är en touch og gå kvinna"


I detta nu

Sitter i detta nu i korridoren utanför mitt tomma klassrum. Jag har nyss gjort ett matteprov där jag räknade sju uppgifter. Jag känner på något sätt att jag kommer få ig men jag vet inte om jag ens orkar bry mig längre.

Det är helt tomt här, städerskan går dock runt här och städar. Lite obekväm tystnad när hon städar under soffan som jag sitter i. Men vem bryr sig om 10 år?
Nu kom det ut massor av stökiga killar från ett grupprum, eller musik och grupprum. De skriker och leker apor, idioter. Kommer sånt folk någonsin växa upp?

Ska försöka få tag i en lärare som kan öppna klassrummet. Fast ska jag då lämna in datorn, så tråkigt det kommer bli.... Fast jag letar väl upp Johan som också har matte. Han är duktig och räknar så mycket han kan. Till skillnad från vissa andra hehe. Men han borde vara klar med provet snart, då kan vi flumma runt i de timmar som är kvar till nästa lektion... tjo!