två äpplen

Mina föräldrar sa såhär till mig nyss.

Hej, hade du kul igår?
Ja.
Mår du bra då?
Ja.
Aha... synd.
?!

Haha vems föräldrar säger så?

Men igår, snabbt in och köpa läsk när jag väl kom in till stan, vänta på Hareg och sen iväg för att köpa mat på bk. Efter några sms från L så var det dags att röra sig till honom. Väl där så var det fullt runt bordet där alla körde ett seeegt ölspel, men vi trängde in en stol som vi fick dela på. Men det var mysig stämning mellan folket som alla, nästan, kände varandra och jag är en sån sucker för sånt. Hareg drog efter ett tag med en colamugg fylld med vodka och sprite, sen försökte jag höra av mig till henne när jag drog in mot stan men fick inget svar. Gotta call her.
Men ja, jag blev ensam med massa folk och försökte socialisera (?) mig med dem. Vi samlades snart runt en vattenpipa och alla försökte göra ringar. L som är så stolt över att han aldrig haft en tänd cigg i munnen kunde allt röka ändå.

Jag hann tillochmed med ett litet deeptalk, hehe. Men sen blev det lite knäppt med bussen så jag fick vara på stan i 45 min för att vänta på min buss. Försökte få tag på Hareg då men gick inte så bra. Men jag satte mig så att jag kunde se massa folk och skrattade åt hur de pratade om olika saker och hur de gick. Fulla kan inte gå för fem öre. Blev även tilltalad av en kille som tyckte det var jobbigt med fullt folk som man behövde hålla koll på och snacka med, jag höll med så han blev skitglad och önskade mig glad påsk. 
Men ja, nu blev det mycket info, men jag gillar tanken på att kunna gå tillbaka och läsa det här någon annan dag eller nåt.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0